- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Most üzemeltem be az 1.1 helyett kapott 2.0-át. Remélem ezzel nem lesznek gondok. Már elég viharvert a februárban vásárolt 2-esem, bár működésileg hibátlan.
-
Dönc
tag
Mondjuk, ha 4 nap után jelentkezik ez a hiba, akkor nem hinném, hogy user error lenne az ok. Illetve azért többen is írták, hogy vannak bajok mostanában.
Nekem egy 2.0-t kellett cserélni eddig hevítőrúd hiba miatt, pedig rendben volt tartva (nem én használtam csak takarítottam) és nem is volt annyira régi: 3-4 hónapos. Az 1.1 is hibátlan állapotban lett leadva 2.0-ra cserére.
Ami külön érdekesség, hogy a nyár folyamán szinte csak hagyományos cigit szívtam, mert hiányzott, amíg csak iD-ztam, most meg az iD hiányzik. -
Dönc
tag
Ha véletlenül lezárod, akkor elég hasonló jelzést ad a készülék, mint a hibakódok. Próbáld meg első körben 5x gyorsan egymás után megnyomni rajta a gombot, ez feloldja az esetleges zárolást.
Amennyiben ez nem segít, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot. A készülék leírásában benne vannak a hibakódok, így ez alapján tudod vázolni a helyzetet nekik. -
Dönc
tag
Nu, a legutóbbi csereprogramban cseréltettem az 1.1-et 2.0-ra. Minden zökkenőmentesen ment. Az előzőről sajnos lemaradtam, de most mázlim volt.
Amúgy csak tartalékként hordtam magammal, ha véletlenül elfelejtem feltölteni a másikat, de így is kicsit sajnáltam, mert tök szép volt a színe.
-
Dönc
tag
Nekem is van újabb és régebbi 2.0-ás készülékem, a fedélen/cap-en biztosan moddoltak valamit mert az újabb sokkal jobb, illetve a hevítőrúd is kevésbé koszolódik. Egyéb különbséget nem tudtam felfedezni a használt és az új készülék között.
iD-val kapcsolatban sajnos nem tudok nyilatkozni, mert egy görbe este után visszaálltam normál cigire pár hete.Ott csesztem el, hogy elfogyott az iD-m és kértem egy cigit...
Korábban viszont nem volt semmi para az iD-val, bár én csak a kéket és a bronze-t szívtam belőle 95%-ban. Pont a Heets gyatrasága miatt kezdtem keresni valami másik megoldást annak idején. -
Dönc
tag
Midenképp telefon az ügyfélszolgálatnak és cserekód. Amivel én egész sokat szívtam az, hogy olyan dohányboltot találjak, ahol tudják, hogy működik a csere folyamat. Ezt talán úgy tudod a legegyszerűbben rövidre zárni, ha olyan dohányboltok címét kéred mailben, ahol már volt sikeres csere.
-
Dönc
tag
Tegnap a végére jártam a készülékcserének. Ahol tudják mit kell csinálni pikk-pakk megvan.
Csak a cserekódot és az email címet kérik hozzá. -
Dönc
tag
Nekem se tűnt fel, hogy gond lenne vele, aztán mikor takarítottam a Duo3-at akkor fedeztem fel, hogy el van ferdülve a penge. Végeredményben én törtem ki.
Néha egyébként érdemes a Pulze-t áttakarítani száraz fültisztítóval, az lehozza a nagyja páralecsapódást. Én kb. hetente át szoktam suvickolni nem alkohollal, hanem Frosch univerzális tisztítószerrel. -
Dönc
tag
Fogalmam sincs, hogy lehet-e összefüggés az iD típusa és a jelenség között.
A régi Iqos és a Duo 3 is hasonló elven működik, nekem a penge bánta az iD használatát, mint ahogy trebrona is írta. Pedig előmelegítés utánt toltam csak be a töltetet, mint ahogy ezt javasolták.
Pulze + Heets páros nem rossz egyébként, kipróbáltam ezt is, bár erre az 1.1 alkalmasabb, mint a 2.0, mert 5 percet a Heets sokkal lazább töltete nem nagyon tolerál.
Az, hogy azzal a Pulze-al mi történt nem tudom, feleségem mondta, hogy nem működik és a hevítőrúd hibakódot dobja ki, ha használni szeretné. Látszani semmi nem látszik rajta.
Egyelőre a cserefolyamat a lustaságom (mivel van helyette már másik) és némi fennforgás miatt még nem zárult le, de amint sikerült a végére járnom írok erről is.
Mivel én csak tavaly december óta fogyasztok ilyen hevítéses cuccokat (Iqos Duo 3 -> Pulze 1.1 -> Pulze2.0 és mivel olcsó volt vettem egy Glo-t is, ami szintén parkol), így kíváncsian vártam a melegebb időt, hogy ilyenkor mit gurít. Egyelőre ezen a téren se vélek semmi eltérést felfedezni. -
Dönc
tag
Furcsa, mikor bejött a 2.0 akkor vettem kettőt én még mindig ezt használom, feleségemé viszont elromlott. Vettem neki egy vacsi újat és semmi különbséget nem véltem felfedezni a régi és az új között. Direkt kipróbáltam, mert érdekelt, hogy van-e különbség.
Fontos hogy 95%-ban csak Blue és Bronze tölteteket szívok, alklmankét veszek csak másmilyet. Te melyik iD-t fogyasztod?
Iqos és iD páros valóban nem rossz, én úgy kezdtem Aztán vettem egy 1.1-es Pulzet gombokért. Ami nagyon fontos, hogy az Iqos-ban pengét a tömör iD-val le lehet gyilkolni szóval csak óvatosan. Nekem sikerült is, de tudtam cseréltetni. Azóta is a polcon porosodik a 2-3 hónapot használt tok és a vacsi új Duo 3 érintetlenül. -
Dönc
tag
Köszi a tippet, mindenképp ez lesz.
Tudom én sem köcsögösködni szeretnék se a dohányboltosokkal sem a céggel, elég évet húztam le ahhoz ügyfélszolgálaton, hogy belássam ez az, ami sehova sem vezet.
Ma megnéztem a másik két dohányboltot, amit írtak: az egyik látszólag ezer éve nem üzemel már vagy nem azon a címen amit adtak. A másikban próbáltak volna segíteni, de se színazonos se csere készülékük nem volt, nem mellesleg ők sem cseréltek még sose.
Ezek után tényleg őszintén sajnálom a Pulze Care dolgozóit. Nekik is mindjárt írok és bedobom, amit javasoltál. -
Dönc
tag
Egyelőre addig jutottam, hogy megkaptam a cserekódot, illetve 3 dohánybolt címét.
Az ügyintézés ezen része nagyon simán ment, chaten indítottam, mondván megnézem, hogy milyen ez, így még úgy sem intézte semmi. Kérték, hogy hívjam őket fel, mert úgy gyosabb az ügyintézés. Emlékeim szerint 5 perc sem volt a beszélgetés. Eddig sikersztori.
Ezek után felkerestem a legközelebbit, ahol lukra futottam. Nem tudják, hogyan kell a cserét megcsinálni, illetve hogy egyáltalán foglalkoznak ezzel. Pedig még ide a topikba is bedobta valaki a dohányboltosok rendelkezésére álló weboldal címét.
Ezen felbuzdulva írtam is egy válasz emailt Care-nek, hogy tudjanak az esetről. Ma d.u. bepróbálkozom a másik dohányboltokkal, hátha ott szerencsém lesz.
Azt is jeleztem, hogy általános a jelenség Pulze és iD vonalon a dohányboltokban. Nagyon sok dohányboltos panaszkodik arra akikkel szoktam beszélni, hogy vajmi kevés infót kapnak a termékekről, főleg a konkurenciához viszonyítva. Pedig pont itt lenne a legegyszerűbb a helyzet, hiszen 2 féle készülék fordulhat elő és relatíve kevés féle iD érhető el. -
Dönc
tag
Feleségem 2.0-ás készüléke bekrepált azt jelzi, hogy hevítőrúd hiba a hibakód alapján, ha felhívom a Care-t, mekkora esély van a cserére? A saját pulze.hu-s profilomhoz rendeltem hozzá, amikor észleltem a jelenséget azaz tegnap, amúgy akkor vettem, amikor megjelent. Igazság szerint a készülék jó állapotú, a hevítőrúdon semmi nem látszik.
Másik kérdés, amit egyébként is be akartam már ide dobni. A 2.0 felületkezelése elég borzasztó, mindkettő, ami itthon van arról kopik a festék, ezt érdemes lehet hivatalos csatornán is jelezni?
Viszont ami pozitívum, hogy tegnap kipróbáltam egy teljesen új készüléket is. És semmi különbség nincs ízben a használt és az új között. -
Dönc
tag
Gyanús, hogy változott valami, viszont nem érződik, hogy ez minőségben romlást eredményezett volna. Amit rendszeresen szívok ott teljesen tömör a töltet, ma felbontottam a Velvet Coopert és a Warm Ambert (amiket említettél azoknál pont nem figyeltem
), ha elszívtam a töltetet valóban eléggé össze lehetett már nyomni a dohányos részt.
Viszont ezt én nem feltétlenül hibának látom, hanem az lehet az ok, hogy a 2.0 sokkal jobban működik, mint az 1.1 (amit azért próbálnak eltüntetni a felhasználók kezéből pl. a csere kampánnyal), így emiatt módosíthattak a tölteten is akár. Hacsak nem mindketten haluzunk és nem történt semmi.
Ha jól rémlik, akkor a dohány kezelése/feldolgozása is iszonyat hőmérséklet és páratartalom érzékeny. Tavaly nyáron még hagyományos cigit szívtam, ami akármennyire is szeretném szépíteni, de már évek óta borzasztó minőségű. -
Dönc
tag
Szerintem a 2.0 nem csak akksi szempontból jobb, hanem a töltés is sokkal gyorsabb illetvea töltet is sokkal jobban ki van használva vele.
A glo nekem nem jött be, tök fura mellékíze van a natúr tölteteiknek (a goldent és a terracottát próbáltam eddig). A készülék élhető lenne egyébként. -
Dönc
tag
Nekem annyira nem gond, hogy nem jött össze, mert a 2.0 a fő eszköz, az 1.1-et tarinak hordom magammal, ha elfelejtem feltölteni a másikat.
Illetve pár napja vettem egy glo-t is mondván, hogy 2000 Ft nem pénz, meg megnézem majd a Dunhill tölteiket. Ebből egyelőre az arany színűt sikerült behúzni, de olyan az íze, mint egy elcseszett szórásos temetés lehet. (Ravatalozó+egy erős hányinger.)
Szóval magasan a Pulze viszi a prímet továbbra is a Bronze és a Blue iD párossal. -
Dönc
tag
válasz
deadwing #298 üzenetére
Párom kissé elhanyagolta a saját Pulze-a takarítását. Az a baj, hogy a csavargatás ez ellen nem véd. Szerintem 1 órát elpöcsöltem vele, mire az égett lerakódásokat sikerült kiszednem a töltet üregéből. Volt itt minden, amit bevetettem, de végül sikerült. Durván megszilárdult a cucc benne.
Itt is a kapargatás vezetett eredményre, meg az, hogy próbáltam Békás nedves fültisztítóval feláztatni a retket.
Az a baj, hogy a gyári kefét és kapargató eszközt én picit kevésnek érzem még úgy is, hogy naponta 1-2 alkalommal pucolom a sajátomat, de itt is látszottak hasonló jelek. A hevítő mellett rendesen rá tud égni a cucc a tövében is, illetve ahova a töltet megy ott is. Viszont ami meglepő, hogy nem igazán határoz ez a működésben. -
Dönc
tag
Megéri végigpróbálni egyébként mindet, nekem csak egy volt ami nagyon nem jött be a Polar capsule. Ez a sima pattintós mentolos. Számomra borzasztó a mentol íze benne. Viszont a többi mentolos bejött.
Én sokáig úgy voltam vele, hogy normál cigit szívtam, holott már mindenki körülöttem IQOS-t. Aztán párom is átnyergelt IQOS-ra és kipróbáltam. Őszintén nem nyerte el tetszésemet, de én is erőt vettem magamon.
Aztán végül úgy jutottam el a Pulze-hoz, hogy elkezdtem venni az iD-t az IQOS-hoz, mert eléggé átment gagyiba a HEETS, vagy csak én fogtam ki indoklatlanul sok gyári hibásat. Aztán úgy voltam vele, ha már iD, akkor kéne a hozzá való készülék is.
Fun fact, hogy a két Pulze-t olcsóbban vettem összesen, mint az IQOS 3 Duot, ami pedig akkor épp 10000 ft-ra volt akciózva. -
Dönc
tag
Darabokban viszont sokkal nehezebb kiszedni, mint egyben. Volt amikor vagy 10 percet szórakoztam vele.
Viszont megfigyeltem, hogy csak a Blue ilyen, hogy szétesik. Mondjuk ebből fogyasztom a legtöbbet, Bronze inkább itthon nyugiban fogy.
Amúgy ma elő kellett vennem az 1.0-t, mert sikeresen lemerítettem a 2-est, sokkal jobb a 2.0 még, ha ez a beleszorulás néha meg is esik. -
Dönc
tag
Helyzetjelentés.
Vettem ma egy-egy dobozt az új ízekből és arra jutottam, hogy a Polar Capsule Yellow igazán jó lett, a kapszulát egyszer roppantotam csak el, a többit anélkül szívtam. Ez furcsa felfedezés, mert az összes ilyen "pattintós" cucc csak ettől lett vállalható számomra eddig.
Másik meglepő dolog, hogy nekem a Capsule Polar abszolút nem jött be (valszeg ezért is feledkeztem meg róla fentebb): pattintás nélkül semmi, egyébként meg visszarepített gyermekkoromba és az Amodent fogkrém ízét hozta, így ettől is jobban tartottam.Cosmic Blast se rossz, de engem kisértetiesen emlékeztet a Fores Purple ízére, bár annál tuttifrutibb az összhatás valóban. Szerk.: meg sikerül fogni ennek is a velejét, olyan mint azok a retró gömb alakú üreges rágók, amikor a legintenzívebb az ízük. Ha így nézem ez is egy fajta időutazás számomra.
Ide is teszek képet, hogy miről van szó, ha rápróbálnátok:
-
Dönc
tag
Lemértem, majdnem másodpercre pontosan 5 percig hevít (a 2.0, az 1.0 4 perc) és nem számol slukkokat. Ami nekem szimpi feature még benne az eco mód.
Szerintem érdemes iD-val használni, ebből jelenleg 1590 Ft egy doboz. Ezzel végig kellő mennyiségű pára van. Én a Blue-t és a Bronze-t váltogatom ezek sima dohány ízűek. Majd holnap veszek az új ízekből.
HEETS-el próbáltam még ki, annak szerintem sok az 5 perc. De ami HEETS kompatibilis szerintem minden belemegy. Gyakorlatilag megölhetetlen benne a hevítőrúd, kell is, hogy masszív legyen, mert az iD nagyon tömör.
Összedem ide egy helyre, hogy milyen ízek vannak jelenleg iD-ból (b. posztjaiból utólagos engedelmével):
-
Dönc
tag
válasz
Solya0714 #256 üzenetére
Az 5000 Ft és mellé 2 doboz iD elég jó ajánlat, nem is láttam ilyet sehol eddig.
Egyelőre azon töröm a fejem, hogy hogyan tudnék megválni az IQOS-tól, nekem nem vált be és itt van rakin az 1.0-ás és 2.0-ás Pulze is. Mérhetetlenül fel tudott cseszni a 12-14 slukk limit normál cigi után az IQOS. -
Dönc
tag
-
Dönc
tag
válasz
ratcache #249 üzenetére
Vettem ma egy Russet Heets-t, pulze 2.0-val elég hasonló, mint a Velvet Cooper. Igaz a Heets nem bírja ki az 5 percet, hamarabb le kell lőni az eszközt, mert porrá szárítja a töltetet 3-4 perc után, eco módban is határeset.
Ami viszont meglepő, hogy nekem az Iqos + Heets párossal voltak bajaim, de Pulzal ezek nem jelentkeznek. Gondolok itt arra, hogy fiam is megjegyezte a Russetre, hogy büdös és Iqos-al volt is egy jellegzetes szaga, ezt most nem tapasztaltam. -
Dönc
tag
válasz
ratcache #249 üzenetére
Velvet Cooper nagyon jó, a Bright Yellow olyasmi, mint a Sárga heets (a fantázianevét sajnos nem tudom). A Blue iD nem mentolos sima dohány ízű, de nem annyira intenzív, mint a Rich Bronze. Van még a Warm Amber ami elég füstös jellegű, gyanítom azzal, hogy nekem az is bejön egy elég szűk tábort erősítek.
Majd szeretnék venni Russet és Bronze Heets-t próba képp, hogy az milyen Pulze-al. -
Dönc
tag
Érdemes odafigyelni arra, hogy elég gyakran ráég az előző töltetből néhány szál dohány a hevítőrúdra. Ez eredményezheti azt is, hogy nehezen megy bele a töltet és hogy nem igazán akar működni az első pár slukknál.
-
Dönc
tag
Újabb update, végül a mai napon sikerült beszereznem a 2.0-ból két példányt. Elég jók az első benyomások eddig.
Sokkal ergonómikusabb a kialakítása.
Gyorsabban felmelegszik.
Sokkal több párát képez.
Talán nagyobb a difi a normál és az eco mód között ízben, egyébként az eco mód így értelmet nyert, mert ilyen módban is (nekem) megfelelő mennyiségű pára keletkezik.Árazás tekintetében nem vész, ahol beérkezés alatt vagy már elérhető volt mindenhol 4990 Ft-ért adták.
Kicsit járkálni kellett miatta, de Csepel city a dohányboltok mekkája kb. mindenhol van belőle több is egy rakáson. Így végül sikerült Deep Teal (kék/türkiz) és Midnight Mocha (sötét barna) színűeket kapnom. -
Dönc
tag
Kis update a 2.0-val kapcsolatosan. Mai napon azt az infót kaptam a kedvenc dohányboltomban, hogy jövő hét szerdán fogják megkapni az első szállítmányt belőle és az ajánlott fogyasztói áron fogják adni.
-
Dönc
tag
Szerintem jó lesz. A Pulze-t is ezzel takarítom és sokkal jobban működik azóta. A kerámia tüskét pl. teljesen fehérré lehet varázsolni vele. Ez azért jó eddigi tapasztalataim alapján, mert ilyenkor nem tapad rá töltetből szinte semmi.
Annyit csinálok utána, hogy kb. 2 percre bekapcsolom üresjáratban. -
Dönc
tag
Akkor nem zargatom szegény dohányboltosakat
Említetté korábbank, hogy nem látták rendelhetőként.
Tök más miatt vettem, de eddig amin kipróbáltam iszonyat jól működött. Pl az IQOS pengéjét vadi újjá varázsolta. De mikroszálas törlőkendővel a monitort is tök szépen megtisztítja. És nagyon kevés kell belőle.
Szegényt kénytelen voltam elnevezni valahogy, mert németül nem igazán jó a kiejtésem
-
Dönc
tag
Én már tökre várom, hogy lehessen végre kapni itthon is. Külföldről nem rendelném be, tényleg már csak pár nap és itt is lesz.
Tisztításra viszont érdemes kipróbálni a "zöld békanyálat" aka Frosch naturalt is, ha mélyebb tisztítás szükséges. Nem vagyok egy ökonáci, de ez teljesen természetes anyagokból készül. Nikotint ez is teljesen jól oldja, víz alapú, nincs vele para. -
Dönc
tag
Ma rákérdeztem dohányboltban, hogy mi az infó a 2.0-ról. Egyelőre nem rendelhető viszont azt az infót kaptam, hogy amint lesz fognak kapni.
Én mondjuk az árára leszek kíváncsi elsődlegesen, mert a jelenlegi verzióval is sokkal jobb barátságot ápolok, mint az IQOS-al valaha. Tisztítása szerintem sokkal gyorsabb, mint annak, egyáltalán nincs semmi bonyolult benne. -
Dönc
tag
válasz
deadwing #185 üzenetére
Nekem sosem volt a szívem csücske a töltő+hevítő páros miatt, amíg normál cigit szívtam, akkor is hordtam magammal 3+ öngyújtót, mert vagy elhagytam, vagy szereztem másoktól tök véletlenül egyet-egyet.
Mivel a Heets-el csak tavaly december eleje óta vannak tapasztalataim, így nálam elég gyorsan eljött az a minőségi esés, ami felvet néhány kérdést bennem. Rengeteg ilyen "besült" töltet volt, amiből semmi nem jött, akármit csináltál vele. Nekem a másik tipikus eset, hogy mikor raknád bele a hevítőbe, akkor megszorul, még ha elő is melegíted, akkor is. Ezek néha törtek is.
Nekem a rezgés is kimaradt a végén gyakran, egyszerűen csak kikapcsolt a hevítő. Ezt nem a második nekifutásnál, már az elsőnél is csinálta.
Mindezek ellenére nem mondom, hogy botrány a konstrukció. Valószínűleg, ha jelzem az ÜSZ-on akkor találunk rá megoldást. A normál cigiről lehozott ez is, ami nekem nagyon nagy dolog.
Pulze-ról annyi infó, hogy a mai iD beszerző körutamon mondta a dohányboltos lány, hogy már vannak infóik a 2.0-ról és lesz tapizható példányuk is valószínűleg. -
Dönc
tag
válasz
deadwing #183 üzenetére
Nagyon furcsa, hogy milyen tök jól lereagáltátok a helyzetet, szerintem évek óta nem olvastam ilyet. Respect!
Iqos nekem is lecsó mióta megvan a Pulze. Heetsből egy rakat selejtes darabot ki kellett dobnom, nagyon ingadozó volt a minősége, pedig én csak decemberben tértem át normál cigiről. iD Pulze páros nekem sokkal jobban hozza a dohányzás feelingjét.
A 2.0-ra én is kíváncsi vagyok, jött is róla a napokban mail, hogy valami készül. -
Dönc
tag
Ma egy kicsit járkáltam a dohányboltok között a környéken és találtam egy helyet, ahol már tudnak a 2.0 érkezéséről. Emiatt le is van akciózva jelenlegi Pulze 2900 Ft-ra, így be is ruháztam rá. Itt volt az új széria is ID-ből, ezekből is vettem egy-egy darabot.
Szerencsére nem érzem mellélövésnek a készüléket, ezzel sokkal jobbak a töltetetek, mint IQOS-al. Az, hogy esetleg kevesebbet bír egy töltéssel a készülék nekem nem feltétlenül gond, mert tudom hol tölteni. Egyébként szépecske szerintem. Holnap este majd ki is pucolom, bízok benne, hogy nem kapok tőle agyfaszt.
Az a véleményem, hogy ez sokkal közelebb áll a normál cigihez, mint az IQOS és HEETS páros. Nyilván ez sem az, de nincs hiányérzetem, ha elszívok egy ID-t. HEETS-ből kellett néha kettő is, illetve abból nincs ténylegesen semleges izű (teak, silver, russet, bronze megvolt, az utolsó vált be legjobban, de az meg elvileg csokis.).
Sajnos pont blue és bronze ID-t nem vettem, de ezek az új töltetek elég jópofák. -
Dönc
tag
Kis helyzetjelentés ID fronton. Csepelen az általam látogatott dohányboltokban továbbra is csak a régebbi szériák kaphatók: még volt amit nem próbáltam így vettem egy-egy Polar Greent és Forest Purple-t. Mindkettő simán veri a Heets hasonló tölteteit.
-
Dönc
tag
válasz
viralmind #157 üzenetére
Hűű, jól összeszeded azokat a dolgokat, amik nekem is megfordultak a fejemben az évek során, mások elbeszélései alapján. Ennyire nem mentem bele a mélységekbe, mert megvoltam a hagyományos cigarettával. Nem voltam sose az a kísérletező ebben a témában.
De ezek a tendenciák valóban arra utalnak, hogy valahol vagy nincs hozzáértés, vagy nem találnak fogást úgy, hogy ez megérje az államnak is.
Teafüves cuccokra visszatérve, mint b. is írta csak úgy lehet ilyen termékeket forgalmazni, ha van hozzá való hevítő készülék is. Ezekhez van? Nem offenzív a kérdés, tényleg érdekel.Tavaly december óta álltam csak át IQOS-ra, addig csak dohányoztam, nem próbáltam más alternatívát keresni korábban. Így eléggé új motoros vagyok a témában.
-
Dönc
tag
Mindenképp bevárom az újat aztán meglátjuk, hogy hogyan árazzák be.
Ezeket az új variánsokat itt nem is láttam Bp. 21. kerületben, pedig kettő dohányboltban is voltam(, azokat néztem, amik fennvannak a pulze.hu-n is). Az egyik helyen az első szériások voltak csak, a másik helyen ezek is hiányosan.
A Warm nekem lehet bejönne, mivel ezek a hevített bigyók semmiféle füstösséget nem mutatnak, a Drum, mint dohány emlékeim szerint elég karcos, ha nem nagyon rosszak a sokéves emlékeim. -
Dönc
tag
Csak a PM termékeiből indultam ki, abból lehet kapni Lil solidot, 3Multit és az általad említett Iluma-t is pl. Szlovákiában, itt meg csak az IQOS variánsok érhetőek el.
Ezek a teafüves cuccok már nekem is szemet szúrtak, hogy ilyet, hogy lehet dohánybolton kívül kapni.
Sejtettem, hogy a központosított működés okoz némi fennakadást az új termékek bevezetésében.
Engem annyira nem érint ez az ízesített kivezetés, ismerősök/munkatársak viszont gondban lesznek emiatt. Egyelőre minden kipróbáltam ami érdekelt, de elvagyok nélkülük.
Azért itt is elég lassan futott fel a hevítéses termékek terjesdése, már csak abból kiindulva, hogy kb. 1 éve még simán tudtam kérni tüzet, vagy akár cigit is a kollégáktól, viszont, most már hamarabb kapok heets-t vagy akár IQOS-t is, ha elfogyott vagy lemerült a sajátom. Hagyományos cigarettát viszont már csak nagyon kevesen szívnak.
Nekem az volt a motivációm a váltáskor, hogy úgy éreztem, még nem tudok leszkni, de ha egy kicsive is kevésbé káros ez, akkor ebbe az irányba megyek amíg meg nem jön az elhatározás.
Köszi a kimerítő választ a témában és plusz információkat is.
Kicsit a topichoz is kapcsolódva. A tegnapi Rich Bronze után ma vettem egy Blue, Ice, és Summer Redet is. Szerintem már IQOS-al is sokkal jobb, mint a Heets, ezért egyre jobban fáj a fogam egy Pulze-ra -
Dönc
tag
Sejtettem, ezért se teszek fel további kérdéseket ezzel kapcsolatban.
Viszont volna egy egyéb kérdésem, ami már régen foglalkoztat. Hátha Te tudsz erre válaszolni.
Csak IQOS vonalon nézelődve látni rengeteg egyéb készüléket és töltetet is külföldön, viszont ezek nálunk nem kaphatóak.
Ha a hevítéses cuccok picit is kevésbé károsak mint a normál cigi, akkor nálunk miért ekkora boszorkányüldözés ezen termékek miatt?
Nem nagyon értem a logikát, mert én alapvetően azért cigiztem mindig is mert szerettem cigizni. IQOS/HEETS páros arra a szintre juttatott el, hogy normál cigit már nem szívok azóta, mióta megvan.
Ennek történemlmi oka van, mivel tavaly a szülinapomon tudatosult bennem, hogy már innen kezdve többet dohányoztam életemben, mint amennyit nem, pedig nem is kezdtem olyan korán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
- Robot fűnyírók
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest