Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz sandokanaa #476 üzenetére
Szerintem hívd fel őket azért , hátha.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz sandokanaa #474 üzenetére
Igen, akkor ügyfélszolgálat sajnos.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz sandokanaa #471 üzenetére
szia! 1 év igen, 5x megnyomtad ? A készülékzár miatt kérdezem.
-
félisten
válasz V.Stryker #465 üzenetére
Telefonon azonnal( pár kérdés) kapsz kódot. Túlhevít a készüléked, a kéknél már többször előfordult. Ez limitált széria csak szerencsére. ha lehet ne kéket kérj helyette hanem a hagyományos színeket.
-
félisten
válasz V.Stryker #463 üzenetére
szia! Kérj készülékcserét az ügyfélszolgálattól és válassz más színű készüléket ha lehet.
Limitált Sea Blue vagy a Deep teal? nem látom a képen jól."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Na látod nem tudod a Heetshez képest pontosan mennyit is tartalmaz. Az általad betett
felszívódási grafikon azt támasztja alá, hogy nagyon jó a termék egy cigarettával összevetve is.
Az alsó grafikon meg egy megint más termék.
Világosan látszik amit írtam, hogy a bronze a legerősebb. Elárulom , nem tartalmaz kevesebb nikotint , ellenkezőleg.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Virginia dohányt tartalmaz. Miért lenne kevesebb a nikotinratalma mint bármi másnak? A valószínűleg szó gondolom tudásra utal amit használtál, érdekelne miből gondolod, hogy "valószínűleg" kevesebb nikotint tartalmaz.
Az összes termékhez elérhető a honlapon tájékoztatóban egy leírás, ahol egy grafikus "csúszkán mind a nikotintartalom = intenzítás vagy pedig konkrétan Nikotin néven egy jelzés. Nem számszerűsítve van mivel többféle szürőt hazsnálnak, például a Bronze 3 lyukkal elátott filtert tartalmaz ezért ugyan azon doghánykeverék Kevsébé szűrt intenzívabb a bevitt mennyiség, míga pattintór termékeknek ismét egy másfajta szürőja va, mivel ugyan azon méretű szűrőben benne van egy pár miliméteres crashball ami kiveszik a szűrés minőségéből. Egy termék erej nem a dohánytól függ csak hanem a használt szürő típusától.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nincs szépítés,csak soha nem tapasztaltam ilyet,egyedülálló eset.Felesleges nafy szavakba belemenni,mert itt is látod hogy több embenek nem az van hogy 2 napig használ 1 gépet.
Ettől függetlenül lehet,hogy hibás sorozat került oda."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Lehiñito #431 üzenetére
Szerintem a Pink a legjobb , aztán a Magenta , az is érdekes aromával bír, édeskés. A Wild nekem nem annyira jön be.
Sajnos ez boltfüggő, mennyire rugalmasak.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kicsit eltérő zöld színe van, mint a deep tealnak, és a gomb a copper gombjával megegyező színű.
Átlagban pedig a konurens márka készülék alatt van a meghibásodási hibásodási rátája."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz LeventeB19 #425 üzenetére
Lehet neked nem elég intenzív. Ha szeretsz más ízt is esetleg próbáld meg a Görögdinnyést vagy a Duplamentolos Sárgadinnyést.
-
félisten
válasz LeventeB19 #423 üzenetére
Bocs, ha hülye kérdésnek tűnik,de elpattintod a kapszulát benne ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezek a típusok megmaradhatnak a korlátozás életbe lépése után is.
- Flora Pink: gazdag dohányíz, kifinomult és elegáns ízjegyekkel
Enyhe virág ízjegyek jellemzik szerintem,de lehet csak én képzelem bele.- Bold magenta : gazdag, kiegyensúlyozott dohányíz édes és lágy ízjegyekkel.
Kicsit gyümölcsös ízjegyek jellemzik szerintem legalább is nekem ilyesmi rémlik ha szívom. Nekem a három közül a kedvencem.- Wild Red: Erőteljes dohányíz, lágy pörkölt ízjegyekkel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A enyém 8 hónapos és hibátlan. Szerintem nálad/ veled lesz ott gond vagy nem tisztítod ki a kazán alját és lerakódik oda a trutyi vagy valami más behatás éri a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz cybericius #385 üzenetére
szia! Én 9 hónapja használom nincs semmi ilyen. Valami fertőzést kaphattál össze.
De nekem ilyen olajos cucc sincs lerakódva sehol a gépen.
Mivel tisztítottad?"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Lehet tisztítón alkohollal .
Én arra gyanakszom, hogy valami megégette és nem jön le róla most teljesen.
Ha megoldható csörizd meg az ügyfélszolgálatot, és kérj egy cserét.
Ki fogják cserélni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Tudom nem vígasztal, meg nem is szabadna hogy ez téged érintsen de azért leírom:
nem egyforma a cégek lehetősége sajnos az oktatásra és a boltosok hozzá állása sem mindehol olyan amilyennek lennie kellene. Tudod,a nap sem egyformán süt mindenkire ez így van a cégekkel is.
Ha teheted kérd meg az ügyfélszolgálatot hogy olyan helyre irányítson akik már több készüléket cseréltek.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Próbáld meg gyengébb hőfokon is, kettő rezgésig tartsd rajt az újjad a gombon, fehéren fog világítani a LED rajt.
Más jellegű töltetek vannak de nagyjából egy erősségű kivéve a a Bronze, az erősebb. A sárga esetleg, ha gondolod tegyél vele egy próbát, de azt is érdemes gyengébb , Eco módban használni ha erős a kék."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Lehiñito #328 üzenetére
Sajnos nem szervizel a forgalmazó cég egyelőre, de a készülékeket újrahasznosítják, amit lehet.
Nagyon kicsi a meghibásodási arány szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
felhívod az ügyfélszolgálatot, végig vezetnek pár kérdéssel egy folyamaton , hogy biztos rossz a gép, majd kapsz egy cserekódot sms-ben és a lakóhelyedhez legközelebbi cserepontra irányítanak .
Ott bemutatod az sms kódot ,gépen bepötyögik egy oldalon, jóváhagyja a rendszer és kapsz egy másik gépet te meg ott hagyod a rossz gépet nekik. A Blokkot ne hagyd ott ,az érvényes az új gépedhez is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kéket szeretem, az olyan semleges. Amúgy sima mentolost szívok most éppen ( Ice ) és az Új Cosmic-ot néha elpattintom néha nem.
Bronze nekem sem a kedvencem, a kikönnyített szűrővel barátkozni kellene. kifejezetten dohányról átállóknak szokott bejönni, mert azoknak még így is gyenge tud lenni, attól függően, mit szívtak elötte.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igen, de még csak 1-2 napja lehet kb rendelni, szóval kell neki kis idő mire oda ér a boltokba.
Szerintem nagyon jó, egyedi ízviláguk lett a legjobb kapszulás töltetek a véleményem szerint."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Szia
A Polar Capsule Yellow : Mentolos ID sárgadinnye ízesítéssel
Capsule Cosmic Blast : Áfonya és Narancs hivatalosan,szerintem inkább TuttiFrutti.Nem emlékszem,hogy ennek volt e mentol íze,de szerintem enyhén igen,de nem 100%.Próbáltad az alacsonyabb hőfokkal is őket?Én a sima ŕégebbi sárgát (Yellow)javasolnám neked alacsonyabb hőfokon.Nem mentolos ,van egy enyhe mellékíze.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azért nem láthattál, mert nem lehet nekik. Nem tudom hol csináltak ilyet, de ezt büntetik, tilos az árukapcsolás trafikokban, nem lehet adni semmit a készülék vagy töltetek mellé.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ratcache #249 üzenetére
Velvet copper hasonló erősségben , minta Bright Yellow, sőt ugyan az tulajdonképpen, az ízvilág más. Eleinte édeskés majd a vége fele naturálisabb , én nagyon szeretem.
Blue-val is érdemes próbát tenni Eco módban. Semleges íze van, nővérem ezért szereti."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz deadwing #235 üzenetére
A töltet több dohányt tartalmaz, ezért tömör. Az hogy első slukkra nem jön ne keserítsen el, az is ez miatt van.
Cserébe itt nem kapcsol le a slukkszámláló 12-14 slukk után hanem teljes 5 perced van végiszívni akár 20 slukkal is. Majd számold meg mennyit szívsz bele ebbe
Akkor megy bele a töltet nehezen ha esetleg beleszorult már az előző szálból maradék, de amúgy nálam nincs ilyen jellegű probléma."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
-
félisten
Kell egy kis idő mert mától érhet oda, a március 15. szállítás kimaradt így több bolt elötte lévő héten volt kénytelen rednelni, amikora készülék még nem volt fent a rendszerben. . Kb 1-2 héten belül a legtöbb boltban ot lesz ,azaz jövő hét vége azutáni hét eleje de folyamatos az érkezés. Az általam ismert területen ( Vidék) már sok boltban ott van kiárazva mától.
Arra gondoltam hogy ez micsoda: "zöld békanyál"
melyik verziót / tisztitószert használod? mert a honlapjukon sok minden tisztitó van fent:[link][ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezek ugye szabadárast termékek.
A Cég megszabott áron adja el a kereskedőnek és ad rá egy ajánlott árat.
Így történt a Pulze 1.0 val is, ott is működött a dolog valószínűleg itt is működni fog de persze vannak akik többet akarnak rajt fogni vagy van még nagy készletük az előzőből.Lesznek helyek, ahol az 1.0 még olcsóbb lesz mint 4990 , akár 2990 forint is hogy menjen el és a 2.0 legyen forgalomban. Aki nem tudja megvenni 4990 forintért a 2.0 -át és nagyobb város mellett vagy ott lakik nézzen másik helyen is körül, érdemes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok.Mátol rendelhető az új készülék ,egyelőre Mokka sötét színben,heti érkezéssel várható még két szín.
Az ajánlott fogyasztói ára 4990 Ft,de szabadáras termék ettöl eltérés lehetséges,de sok helyen már erre árazták be.Elméletileg csütörtök fele már ott is lesz a rendelt termék a boltokban.
Hamarosan készitek összefoglalót,de rém egyszerü a használata és a tisztítása.Ennyiért jelenleg nincs versenytársa."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
A szárított dohánylevél 280-320 fok közötti hőmérsékleten adja le a benne lévő nikotin teljes mennyiségét, 320-és 350 fok között van kimaximalizálva hogy ne égés hanem hevítés történjen és megfelelően gyors idő alatt jusson hozzá az ember a nikotinhoz .
Ha 280 foknál alacsonyabban hevíted valószínűleg kevesebb káros anyagot viszel be a szervezetedbe de például 200 fokon 3 mg nikotinból kb 1,55 jut a szervezetedbe esetleg max 2,2 vagy csak 0,8 mg miközben az ízélmény elmarad a a dohánykeverékben az ideális 60 % súlyvesztés helyett kb 40 % körül fog végbe menni aminek a nagy része vízpára.
Ez ízvesztést okoz, azaz a lágyabb ízélmény valójában több vízpára/ kevesebb nikotin.. A kutatások alapján 280 fokos minimum hőmérséklet adja a minimális megfelelő íz élményt és szabadul fel az a nikotin mennyiség amire a hevítő rudat tervezték. A Pulse 315 fokon és 345 fokon hevít az IQOS 350 fokon, mert úgy lerövidül az idő, de a folyamatok teljesen lejátszódnak és az ízélmény megfelelő.
tehát 280 fok minimum kell. A 315 már biztonsági faktor, hogy az erősebb töltetek is, mint a bronze kimaxolódjanak.
Természetesen mindenki eldöntheti neki mi a jó, majd egyszer én is kipróbálom[ Szerkesztve ]
-
félisten
igen az egyhez nézve elhiszem/ tapasztaltam amit írsz.
A Pulze kettő biztos nem tudja überelni, csak az árához nézve. tippre 3-4 darab 2.0 át veszel egy olyan árából.
6 percig nem tudnék szívni én egy töltetet mert nincs benne egyszerűen annyi. nekem már az 5 is sok már érzem az 5. perc végére a füstszürő ízét, de mondjuk ki hogy szívja .
A Lambda CC 106.5x29.5x21.5 mm
Pulze 2.0: 115x17x9mm[ Szerkesztve ]
-
félisten
kb 4x annyiba kerül mint az új Pulse, nincs rajt magyar gari, nem tudsz vele 2x annyit szívni szerintem nem kisebb, max rövidebb mint az új Pulse, itt is addig szívod 0-5 perc között ameddig akarod, meg is szakíthatod vele anélkül hogy ki kellene dobnia töltetet, 2 állítható hőfok ami az ID hoz ideális, tök egyszerű takarítani az új gépet.
Az hogy a HEETS hibás nem a gépen múlik.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Gyorsabban tölt szerintem, mint az előző gép, de nem mértem le. Az 50 % ra kb 30 perc alatt töltött majd lelassult és kb 90 perc volt a teljes. Szerintem ez kb 1 óra alatt fel fog tölteni, de lemérem az a biztos.
-
félisten
Igen többet bír. 18-20 szál normál módban ,20-25 szál Ecoban. Tegnap reggel fel volt töltve teljesen , este szívtam el 10 körül az utolsó, 20. szálat a dobozból. Az utolsó 2 szálra átnyomtam Eco módra ,hogy biztos bírja, de lehet bírta volna anélkül is.
Ráadásul itt 5 percig szívhatod megszakítás nélkül, nem 4 ig mint az első verzióban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Még egyelőre saláta törvény van, nincs véglegesítve.
A mostani azt mondja ki,hogy nem lehet egyértelműen ízesített,azaz enyhe jellege lehetne,de mivel még nincs véglegesítve így lehet zéró tolerancia is,azaz még ezek sem biztos,hogy megmaradhatnak.A fogyasztó biztos,hogy nem módosíthatja az engedélyezett dohány ízt,azaz a pattintós verzióknak biztos,hogy befellegzett.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz deadwing #177 üzenetére
A dohány levél itt vertikális vágassal van, nem őrléssel, mint egy cigaretta dohánynál.
Szivaroknál is használnak ilyen vágást természetesen nem ilyen apróra és nem levélből hajtott verziókban.
Jobb felső sarok. préselt dohány tömbben is láthatsz hasonló rétegződést amikből előállítják ezeket.itt láthatod akár a levél fonákját vagy színét a hússal, eltérő rétegrenddel egy vastagságban ami egyszerűen meg van tekerve vagy sűrűre fel van vágva és össze van illesztve. Mintha egy szárított növény levelét fognád és megtekernéd. Máshogy néz ki a színe és a fonákja viaszos réteg fedi a levél tetejét és az alját nem ,de ezt akár egy szobanövényen is megfigyelheted, hogy az alsó résznél hol a gázcsere nyílások vannak más a bőrszövet. A préselt és aprított tömbbe ezek mind belekerülnek találhatsz benne világos és sötét részeket.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz deadwing #177 üzenetére
Azért lássuk be hogy annál jobb érvet nem tudok neked írni hogy szakmabeli vagyok és értek hozzá.
Minden dohánylevelet manapság kezelni kell. Adalékmentes dohányokban és cigikben van a legkevesebb cucc , Nincs ízjelleg hozzá adott adalékok nélkül...
A dohánylevél különböző elemekből épül fel ez nem egy homogén anyag ennek van fás szára erezete nem is kicsi valamint különböző érésben szüretelhetők ami nem azt jelenti hogy ugyan olyan homogén keverék mint egy sütemény tészta .ezeket szárítják, aprítják sok tonnás rendszerekben keverik, préselik apróra vágják majd szintén préselik alakot adnak neki hogy így be lehessen tölteni majd megfelelő méretűre ( értsd a hosszúság el lehessen vágni.) és összeilleszteni egy szűrőrésszel.
Ezek modern, zárt rendszerű gépek .
nagyon sok dohányosnak arról sincs fogalma hogy kb 10 ével ezelőtt például égésgátló adalékot kellett cigarettákba(a dohánytöltelékbe) tenni, hogy ha leteszed a a hamutartóba ne égjen végig mint régen de még sorolhatnám neked mennyi minden változás volt a piacon ami a cigarettákat és dohánytermékek összetételét érintette és a fogyasztó nem tud róla miért nem úgy néz ki egy cigarettában egy dohánykeverék mint 15 éve..."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz deadwing #174 üzenetére
Nagyon nagy butaságokat irkálsz, fogalmad sincs miről beszélsz. Évtizedek óta a szakmában dolgozom ha valaki látott már vágott dohányt az én vagyok.
Sajnos nem tudod mit jelent a dohányvágás fogalma.
Ez Virginia dohány.
Azért kell így vágni a töltetekbe, hogy ne essen ki a hüvelyből és egyenletesen ,szabályosan hevítse át a hevitőrúd. Ez nem cigaretta.
Ma viszonylag kezeletlen dohányterméket csak adalékmentes cigarettában kapsz. természetesen nincs egyetlen egy dohánynak sem mentolos , borsmentás, citrusos , füstös stb íze...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem lehet és kell levenni a capot ennél a típusnál már a tisztításhoz. A kefe a kaparóeszköz és a tisztítópálca bőven elég hogy tiszta legyen.
Azt írtam hogy a lecsukásnál lezárja automatikusan. Ezt a kupakra értettem ha lecsukod az le is zárja egyben.
Nem látok semmilyen problémát amióta használom ami gondot okozna."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz viralmind #162 üzenetére
A fő ok az hogy készüléket nem gyártanak/ forgalmaznak hozzá ami ellenőrzötten működik.
A gyártóknak akik töltetet fejlesztenek kötelező hozzá készüléket biztosítani ami a töltet összetételéhez, Tömörségéhez / hevülési idejéhez a megfelelő hőfokot és hevítési metódust/ módot nyújtja.( Külső hevítés / belső hevítés / kerámia vagy fém/ rúd vagy penge/ Hőfok 285 foktól 380 fokig megadva. Ez minden legális gyártóra vonatkozik... nem mindegy hogy egy Töltetet 300 fokon vagy 380 fokon hevítesz mert a szűrők, a szellőztető kamrák mind egy adott hőfokhoz vannak megtervezve. Például az ID 345 és 315 fokra van tervezve a, kerámia rúd átmerője és dizánja nagyon tömör és apóra vágott Virginia dohányhoz van tervezve és ellenőrzötten így lett legyártva és engedélyeztetve. A Pulze így működik..
Ezért van ráírva pl egy ID -ra hogy Designed for Pulze és a HEETS re hogy for IQOS például nem csak marketing és üzleti szemszögből.( természetesen az is közrejátszik.)
A teafüveket nem fogják kinyírni, csak ellenőrzött körülmények közé teszik, és az azt előállító kínai vagy nevenincs gyártóknak ehhez készüléket vagy leírást kel nyújtaniuk hogy tervezték meg a töltetet hány fokon ideális és milyen káros anyagok keletkeznek úgy stb... Attól, hogy ez nem cigaretta ,ez egy hevített termék amivel égésterméket juttatsz be a tüdődbe.Természetesen én is tudom miért történik ez de itt nem lehet leírni ezeket a dolgokat egy nyilvános és politika mentes fórumon
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Érdemes lesz várni az Új készülékre, nemsokára lesz.
Nekem az új dohány varinsokból bejön a Copper ,előszőr lágy aztán a vége fele már erősebb hatása van. Tetszik. A Yellow is bejön,de azt megszakításokkal tudnám szívni csak közé illesztve valami más ízt is. A Warm nekem nem annyira. Nem szeretem ezt a füstös jelleget. Aki ismeri a Drum dohányt na arra emlékeztet az íze, illata."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Arra gondolsz miért nincs több fajta hevítéses készülék és töltet több gyártótól?
vagy IQOS re gondolsz és azon belül?A Philip Morris hamarosan szerintem bejön a prémium termékével az IQOS mellé Ilumával és az ahhoz való indukciós töltetekkel a Terrával.
JTI is az idén talán behozza a saját készülékét ,a PloomX et a hozzá való töltetekkel és így a 4 nagy gyártó már bent lesz a saját hevítő technológiás termékeivel. Persze ezeket én nem tudhatom biztosan.
BAT bent van a GLO-val és az Imperial is a Pulzeval.
Van még kishalként az Alföld tabak az MC-vel é a Cube készülékkel.
A teafüves keverékeket nem venném ide, mert elméletileg csak úgy lehetne forgalmazni ilyen töltetet ha ahhoz kifejlesztett vagy ajánlott készüléket is adna hozzá a gyártó/ forgalmazó ami megfelelő hőfokon, megfelelő eljárással hevíti az adott töltetet.
Kicsit érthetetlen hogy lehetett kapni ilyen terméket nagy áruházban úgy, hogy nem volt hozzá kifejlesztett és tesztelt készülék forgalomban mikor törvényi előírás van rá.
Se a Pulze se az IQOS ra nem vonatkozik garancia ha más gyártó termékét használja benne valaki .
A teafüves keverékeknek jellegzetes szaga van és olajat engednek ki magukból például, ami könnyen kinyírja a készüléket és simán megállapítható, hogy az volt benne. Az más kérdés, hogy ezzel egyelőre nincs a cégeknek energiája foglalkozni.
Így már 5-6 féle töltetfajta rengeteg ízzel áll rendelkezésre egy fogyasztónak.
A kérdésedre válaszolva:
Magyarországon trafikrendszer van és nagyon szigorú, sokszor kiszámíthatatlan váratlan, szabályozással a cégek felé akik ráadásul nem is teríthetik a saját termékeiket közvetlenül a boltokba, hanem központi ellátóba kell beszállítani, regisztrálni, majd kiszállítgatni a termékeket és persze ezért fizetni is kell nekik.
De említhetném, hogy
Például októbertől megszűnik az ízesített hevíttet termékek forgalmazása itthon úgy hogy több cég most ruházott be és fog beruházni hatalmas összegeket a behozatalába.
Tehát hamarosan csak dohányíz lesz, ez például egy sokkhatás lesz a most erre áttérő fogyasztóknak, aki a mentol vagy gyümölcsíz miatt szereti.
Egy egy ilyen termék bevezetése hatalmas marketing és egyéb költséggel jár és a sok feketén behozott termékkel szemben ezeket a cégeket szigorúan ellenőrzik a termékeket folyamatosan vizsgálják és készülék garanciát is biztosítani kell hozzájuk.
Amúgy a keleteurópai piac kivételesen sikeres a hevitőtechnológiák szemszögéből. Például nálunk nyugatabbra hatalmas bukás volt pár éve ezeknek a bevezetése és mostanában, többszöri próbálkozásra kezdenek elérni eredményt velük, de nem ekkora sikert mint itt nálunk. Ott aki cigarettázik az azt szereti, nehezebben tér át másra.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igen teljesen jogos észrevétel. Sajnos teljesen más a két cég mérete létszámilag és a kialakítása, kb 10x annyi emberrel tudott elindulni a PM az IQOS -sel mint az Imperial . Tudom hogy ez egy felhasználót nem szabadna, hogy érintsen de sajnos Magyarország speciális eset a trafikrendszer és a központi kiszállítás miatt.
Sajnos az ügyfélszolgálat tévesen tudott több pontról hogy szerződött partner , utólag derült ki. Tudom nem vígasztal de most már kialakult némi rend és oda irányítanak a legtöbb esetben ami valódi cserepont..[ Szerkesztve ]
-
félisten
Számodra biztosan, de amúgy nem az, meg az első sem az.
Pár hibát javítanak benne az első verzióból.
Nagy előnye, hogy nem kell hozzá szétszedni, hogy az ember takarítsa, nem kell hozzá szétszedő eszköz. Többet bír az akksi és lényegesen gyorsabban tölt fel.
Nem kell hozzá szilikonkupak hanem rá van építve, becsukásnál lezárja automatikusan és jobban is néz ki a LED megoldása és némileg kisebb és vékonyabba jkészülék.
Szerintem az árához nézve teljesen rendben lesz és jó készülék.[ Szerkesztve ]
-
félisten
IQOS-t is sokan vettek 30 ezerért, meg volt 9900 Ft is. ez is 14990Ft on indult, nem 9000Ft -os áron.
Jelenleg ez akciós, kifutó ár, nem is lesz mindenhol ennyi. Várható hamarosan az új verziója a készüléknek ami sok kisebb hibáját javítja.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lehiñito #132 üzenetére
szia !
Igen, jó hogy írtad. Elfelejtettem betenni ide őket.
Olyan erős nincsen, az rendelkezik csak a 3 lyukas ventilációs szűrővel. A kékhez nézve más karakterük van,.
Szerintem a Yellow és Kopper lágyabbak, de más az ízük talán a Warm Amber ami karakteresebb a kéknél . Ha szereted a bronze ízét, szerintem az is tetszeni fog. Nekem mindegyik új íz nagyon bejön. Most ezek lettek a kedvenceim az Ice mellett, főleg a Yellow különleges mellékíze íze tetszik.
Talán erről a képről jól látszik az intenzitás a csúszkákkal. A Bronze esetén az Intenzitás és az Aroma is maxon van.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz animatrix11 #130 üzenetére
Ez szerintem egyén és töltetfüggő. Van aki ezt mondja van aki az ellenkezőjét.A kerámia rúd és a penge más módon hevít.
Az ID szerintem jobb a Pulze készülékben mint IQOS-ben mert nagyon tömör töltet, a penge nem képes rendesen áthevíteni."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz jonaeszter95 #126 üzenetére
Ennek nem lehet hozzá köze, hevítőrúd nélkül is be tudod kapcsolni.
Milyen IQOS-ed van ?"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Hamarosan jön az újabb készülék. rengeteg hibás készülék van a konkurenciánál, elkoszolódik, nem lehet tökéletesen kitisztítani már 3 doboz után, szerintem semmivel nem jobb mint a Pulse.Szintén szubjektív vélemény 3 év használat után. Az ID pedig finomabb szerintem. Az hogy pokolian rossz az íze, már ne haragudj de ez egy hülyeség még szubjektívan is
Nem alumíniumot használnak. Az étkezési fémfólia, magyarul a csokipapír, Az egyik legdrágább és legjobb megoldás jelenleg hevítéses technológiában, nem véletlenül nem használják többen.Ezt a Davidoff cég gyártja.
Az a helyzet ,hogy az emberek hozzá vannak szokva a laza hiányos töltethez, ami után kipottyanik a töltetből szinte a dohányvágat, amitől aztán nem marad maradvány a hevitőkamrában,a kukoricakeményítő tartalmú, fing szagú égésgátlóhoz amitől a környezetüket hányinger kerülgeti. Nem ,remélem nem térnék rá erre az útra marad a Virginia minőségi dohány a perfekt tömör vágással Davidoff minőségben.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem gond abszolút ha nem hófehér, egy idő után elsárgul a nikotintól és azt le sem lehet szedni róla semmivel.
tudnál képet dobni erről a tokról?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az enyém 12-14 szálat bír most hogy hideg van, de már 8 hónapos gép.
napközbeni 40 perc egyszeri töltéssel elszívok egy dobozzal.
Teljesen fel kell tölteni, ha lemerül,( én este szoktam fullra) mert a gyorstöltés az első fél órában megnyomja, felrántja 40-50 % köré de utána folyamatosan lelassul és 75 % fölött már 4 pötty világít ha töltöd de még korán sincs tele. Normál hőfokon használom de kikapcsolom, ha végig szívtam, nem várom ki a 4 percet amíg lejár, mert a 4. percben már szinte csak a szűrőt szívom.
16-18 slukk van egy ID ban nem 12, mint egy HEETS-ben. Az 12 slukk után automatikusan kikapcsol ez nem. Itt egy szál ID kb 1,5 szál HEET-s.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szia!
a második kommentben nagyon részletesen leírtam képekkel.
Feltettem egy videót azért, nem túl jó ne haragudj érte, de talán segítség.Itt elérhető: [link]
Az a lényeg hogy a két kis szárnyacska a hevítő nyílás szélén lévő két kis vájatba menjen bele, úgy tedd bele. Arra is érdemes figyelni, hogy feküdjön fel teljesen a készülékre, majd úgy csukd össze a kiszedőt. Beletenni és kiszedni a tisztítót szétnyitott állapotban kell ,a készülék kupakja pedig legyen a helyére tolva, ahogy a videón csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igen, nagyon tömör a töltet.
Maga a vágása szakmai szemmel nézve gyönyörű. Én már pár éve benne vagyok a dohány szakmában de ilyen vágást soha nem láttam még, tényleg mestermunka.Amúgy rájöttek a boltos lányok egy tök jó dologra, ezt is a tömör töltet és a kerek rúd miatt lehet megcsinálni.
Szóval ,ha elkezded szívni a töltetet és abba kell hagyod valamiért mondjuk pár slukk után , csak simán told fel a kupakot úgy hogy benne van a töltet. Ugye ilyenkor leáll a készülék. Ezután ha nem veszed ki belőle a ID-t tök jól tovább lehet később szívni, mert pont annyira tolja fel a kerámia rúdról a töltetet, hogy a töltetben lévő dohány nem ér hozzá a kihülőben lévő kerámia rúdhoz,tehát nem égeti közben.
Ezután ha visszatolod a töltettel a kupakot és újra elindítod lehet tovább szívni, nem lesz égett íze. A lányok imádják, mert be tudnak lépni kiszolgálni és nem kell eldobálni a töltetet .[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szerintem próbálj meg egy cserét, hátha jobb lesz.
nem hinném hogy fognak rajt változtatni, ez egy nagy jó pont nálam amúgy mert amíg a másikból 20 szálat szívok addig ebből 13 elég és nem kívánok többet."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest