- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #558 üzenetére
Fb-s candy crush?Az vmi facebook-os akàrmi?
Mire jelent az meg?
Angry birds kizàrt. :-/ Màr pròbàltam neki telefonon/ps3-on is."...csak éjfélkor kiabáltam torkom szakadtából hogy "gránááát, füüüüst""
:-DDDDD
Ő ekkor ott volt melletted?? :-)))
Panelban ez komoly tud lenni. :-))))Tegla: Folyamatosan az asztalt verem.De nem akarom kicsinàlni...vhol végülis igaza van,mert napközben elég keveset vagyunk együtt.De "függő" vagyok na.. :-/ Nem akarok ebből leadni.Jò vele kikapcsolòdni.
Tegnap kicsit durvàbban ràförmedtem.Pont egy heist finàléban voltunk és beszél nekem apròsàgokròl.A vàlaszom nem tetszett neki.Ő ugye csöppet sem tudja,hogy milyen "fontos" résznél voltunk és olyankor elég csak egy félrepillantàs és négyen kezdhetjük az egészet majdnem elölről. :-/Gondoltam màr arra is,hogy abba kellene hagyni az egészet,de vhogy nem akarom.
Vmi -szerintem nem létező- középùt kellene. :-/
Baràtnő csere meg kizàrt..Egy baràtom csinàlta meg azt egy-két évvel ezelőtt,hogy egy ùjdonsült csajt elvitt magàhoz és még a lényeg előtt bekapcsolta a gépet és jàtszani hívta a csajt,majd bevallotta neki,hogy ő sokat jàtszik.
A lànynak nem tetszett ez,erre ő kirakta.
Így is lehet.. :-) De azòta sincs baràtnője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest