- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Én mutogattam neki több jàtékot,de abszolùt nem érdekelte.Kicsit sem. (Mint engem a facebook)
Így részemről ez esélytelen. :-(
Ti szerencsések vagytok SirAndrish-sal + pàran a ps4 topikbòl,hogy gond nélkül elfogadja vagy akàr jàtszik is! :-) Sőt(!),írtak olyat is,hogy vmi ilyen ajàndékot kaptak vmilyen alkalomra.A gta témàban viszont teljesen igaza van.
"...semmi különbség, ezért kellett a ps4 is?"
Nincs meg az aràny:
Ps3-ps4 gta különbség---ps3/ps4 àrkülönbség.
Nem szebb annyival. (Ezzel nem azt mondom,hogy nem szép,dehogynem,nagyon is,de ps3-on is nagyon mutatòs :-) )SirAndrish: Nektek ilyen szempontbòl komoly màzlitok van a csajjal. :-)
Ti még ketten is szoktàtok,írtad.Supercow: "...DS-en valami Jewel cuccot."
Erre soha nem gondoltam volna!!
Nagyon köszönöm az ötletet!!!!!! Tényleg!
Van ds-em,van psp-m+van vita-m is,ha vki tudna vmelyikre ajànlani vmilyen szòkirakòshoz hasonlò egyszerű jàtékot Nagyon megköszönném!! (Megyek a topikba is érdeklődni..)
Nem kell bonyolult (vàrosépítős kizàrt),egyszerű legyen (nem azért,mert buta nő,van egy pàr diplomàja),ilyen foglalja le a legjobban."...lassan elfogadja és akkor inkább nem is jön zaklatni."
Teljesen nem fogja elfogadni. :-/ Nekem is ezt mondja màr hònapok òta,"Engem màr nem érdekel,nem idegesítem magam miatta.",dehogynem(!),mindig eszi a kefét amikor meghallja a ps bekapcsolò csippanàst...
Ds-en melyik az a jewel cucc?Meddig szokta lekötni?
Nem zokta ritkàn felhànytorgatni,hogy ő csak azért ül le nyomkodni azt a "szart" (ezt most idéztem,nem a gépre értem),mert nem akar unatkozni.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest