Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Értelek! Tudsz olyan lcd-t ami már 1080p-s vagy talán 24p-s megfizethető áron? Amit néztem plazmából az képes ezt megjeleníteni de lcd-ben csak egy 82cm-eset láttam.
-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A full Hd-nak lényegében akkor van jelentősége ha 2 méternél közelebbről nézed, 3 m-ről már annyira nem észrevehető a külömbségek. A Panasonic plazmái már állítólag nem égnegbe akármilyen adás megy rajta. Csak nekem azért jobb a plazma mert én főleg éjszaka szoktam videózni,és a dupla fényerő illetve konytraszt jobban kijön. Nembeszélve a 16,7 milliós szinről /29 milliárdról... de nem vitatkozni akarok félrene érsd

-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igen végülis igazad van! Bár sokan leszólnak de én plazmát fogok hozzá venni.

-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Most én csak sima meghajtókra gondoltam pl a Pioneer-ra ami most 42-be kerül,viszont akkor tényleg érdemesebb ps3-ast venni. Ha jólgondolom neked LCD van hozzá kötve?
-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kössz a választ! Iagazából egész nap a gépelőtt ülök munkáb révén szóval csak játék és filmnézés lenne rajta a cél. Viszont a számítógépen azért gondolkodtam el mert nemtudni még mithoz pl a formátumháburú se. Így olcsób meghajtót venni bele mint playert. Egyszóval jó választás a ps3 csak a játékok áraival vannak gondok. Nézelődtem neten és a GTA4 jónak igérkezik akárcsak a GT5 is...
-
Uzmany
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Köszönöm

-
Alvin_ti4200
félisten
A játékok nem szebbek, csak simán szépek (néhol hangulatosabbak is grafikailag), azért vannak Blu-Ray-en, hogy az összes átvezető animáció HD-ban elférjen, többcsatornás hangzás, stb. Nincsenek tele a lemezek, sőt van, hogy a fél disc üres, de ez nem gond, mert hossz évekre előre tervezték. Ha csak játszani és filmet nézni szeretnél, akkor én inkább a PS3-mat javaslom, ha szövegszerkesztés, munka, ilyesmi irányába is el akarsz menni, akkor inkább a PC-t. Bár nem elhanyagolható szempont, hogy melyik platformra érdekel több játék a már megjelent és a közeljövőben megjelenő címekből?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Year
tag
Sziaszzok!
Szerintetek érdemes beruházni egy PS3-ra vagy inkább számítógépre? Nagy tv-hez raknám. Ahogy szétnéztem mind a 2 cucc 1 árban lenne, csak hát a Blu-RAy játékoknak azért csak jobb minőségüek képileg mint a sima dvd-k főleg ha írottak...
Szólnak a ps mellet érvek és ellenérvek is. Amit a számítógép fejlesztésen megspórolnák azt elverem játékra

Előre is kössz a véleményeket.

-
Uzmany
őstag
Játszanék a Ratchet & Clank-el, de azt irja ki, hogy nincs elég helyem, szabaditsak fel 419MB-t.
Megnéztem a system infoban, és 28GB szabad a 37GB-ből
Pls help. -
Gebriel
veterán
Használt már valaki Linuxot PS3-n

Elit_hun
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mivel nemrég kezdtem, én a magam részéről el vagyok még jó ideig a meglévő hat játékkal, DE amit várok, az a Lost Planet PS3 verziója.
Az előzetes hírek szerint über lesz, mindent ver ami eddig megjelent. És nekem nagyon bejött a PC-s verzió is.
Igaz, nem láttam (játszottam) teljes pompájában, mert akkor már 8800GTS-nek vége lett volna.
Na de majd ez! -
Alvin_ti4200
félisten
mikor jön a következő normális mászkálós platformjáték PS3-ra?

-
Gebriel
veterán
Van valakinek tapasztalata wifi-n keresztül játszani?Mekkora net-el érdemes játszani?Kell küllőn beállítás?
-
Gebriel
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem talál rajta semmit.Innen szedtem le
-
e.vid
senior tag
Ez a FAQ van az SG fórumán használatban, elég lenne ezt linkelni esetleg kibővíteni.
-
Gebriel
veterán
Pendrive-ról,hogy lehet témákat feltölteni a PS3-ra
Szedtem le párat a netröl,de sehol nem találok olyan menüt ahonnan feltudnám tölteni. -
elit_hun
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
jó da sajnálatos módon azon emberek valami furcsa természefeletti erő hatására nem akarnak bevezetőt írni
Persze ha kiderülne hogy pl TE akarsz írni bevezetőt, örömmel átadom 
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Rákérdezhetek? Ki az?

-
elit_hun
őstag
juj, most látom hogy milyen szép kezdő hsz-e van az X360-nak...Nagy baj ha írok egy kezdőhsz-t ide a PS3-hoz?

-
terfy
csendes tag
válasz
pyrannha
üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit elkéstem a válasszal, de pl. WMP11-essel is meg tudod oldani: csinálsz benne egy media servert [link](ennek az a hátránya, hogy nem látja az mp4 kiterjesztésű file-oket), vagy a TVersity nevű progival csinálsz egy szervert, ez már minden típusú file-t lát (valós idejű átkodolásra is képes, de a minőség elég ratyi, de most már viszi a divix-es file-okat a ps3, így erre már nincs szükség).
-
vadani
tag
sziasztok
pár egyszerrű kérdésem volna
szóval a ps3-ak közül csak a 60gb-os ak kompatibilisek a ps2 vel és eggyel?
illetve ha kompatibilis él rájuk blue-ray mellett a másolás védelem?
így elsőre több nem jut eszembe a válaszokat köszi -
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito
üzenetére
fuck, hülyeséget írtam
-
e.vid
senior tag
-
mcwolf79
veterán
válasz
megsemmisito
üzenetére
Nincs hír demóról. Szvsz nem is lesz,majd jön a teljes játék tavasz végén,azt lehet majd leszívni a store-ról.
-
megsemmisito
tag
Hello mindenkinek! A Wipeout HD demot le lehet tolteni valahonnan?
-
mcwolf79
veterán
Én még külföldi regemen nem próbáltam játszani,de szerintem nincs jelentősége (nem 100%).
Szervereket nem tudod megnézni,ugyanis nincs benne szerverkereső (nem tudni,lesz-e).
Kiválasztod a játékmódot,és a játék keres egy Neked általa optimálisnak vélt szervert,és arra felrak. Egyébként ez sokat javult az 1.10-es patch-el, előtte elég ratyi volt.
Ja,és türelem!!! Néha perceket is kell várni,hogy találjon üres helyet valamelyik szerveren. Főleg este és hétvégén csigabiga
-
elit_hun
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
te milyen fokozaton vitted? Easy-n azért végig lehet tolni? ja és a legfontosabb: van-e osztott képernyős mód?
-
Gebriel
veterán
Egy nagyon láma,kérdés multiplayer játéknál számit,hogy hol van regem?
COD4 szeretném tolni,de sajnos nem megy,csak saját magam készitett pályán tudok játszani
Hol tudom megnézni a szervereket
-
Alvin_ti4200
félisten
-
elit_hun
őstag
Hi!
Melyik game szerintetek a legjobb ami autóversenyzős és lehet splitscreenbe nyomni

-
szasanyi
félisten
Igen, egy UK megy US reg lesz, csak nem volt még időm. Illetve ami volt, az játék volt.

Más: ha vkiz érdekel F1 Championship Edition az szóljon, mert eladó vagy cserélhető. Ugyan karácsonyi ajándék, de az a helyzet, hogy nálunk senki nem F1 rajongó. Ki van bontva, ki lett próbálva, nem jött be.
Gyakorlatilag új, csak olcsóbb. 
-
szasanyi
félisten
-
-
Uzmany
őstag
Regeltem magam az USA PS Store-ra, de iszonyú lassan jön le a demo
Nektek is ilyen lassú?
Ha leszedem máshonnan és kiirom dvd-re, akkor hogyan tudom feltenni a ps-re? -
HAIMAN
csendes tag
akkor válaszolnák magamnak, immáron tulajdonomban van
egyetértek (gyönyörű texturák, konstans frémrét, vs PC-s verzióhoz képest megszünt a szaggatás (pc-m AMD64X2 4600+, NGeForce 8800 GTS, 5,0-ás élményindex) kb. a cikkekben írt 30fps-t hozza (720p, single player-t néztem csak), ajánlom mindenkinek 
-
bwoay
nagyúr
Stardust HD-t azonnal szedje le mindenki a PSN-ről, haláli!!!
végre értelmet nyert a PS3-am![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mcwolf79
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én is néha legszivesebben belebaxtam volna a kontrollert a TV-be,de azért legyőzhető.
Nem egy idegkimélő gém a NGS
-
Alvin_ti4200
félisten
Ninja Gaiden eladó 9,990.-ért ha valakinek kell...
-
szasanyi
félisten
válasz
bnorbi82
üzenetére
Amennyire tudom, itt nincs túl sok - a szó valódi értelmében - PS3 guru. Igaz, olyan van, akinek régebben van, jobban utánna olvasott, és több játékot végigjátszott. Esetleg más konzolon is, és van összehasonlítási alapnak való ismeret. Na ők azok, akik az átlagnál többet tudnak róla. Én speciel kurva messze állok a guruságtól, de nem tudok olyanról, hogy PS3 warez... semmilyen téren. Igen sajnos nem megy, azaz nem tudsz semmilyen PS2
játékot futtatni, mert azt sem hardveresen sem szoftveresen nem támogatja. Én pld. ezért vetten Starter Pack-ot, ahol az eredeti, 60GB-os PS3 van. -
bnorbi82
csendes tag
Hát nekem pont a legelterjedtebb van.
Ezzel sehogy nem lehet PS2-es játékokat lejátszani?
Láttam már több PS3-mas játékot is DVD-re rippelve (nem írott BD-re gondoltam).
Külföldi oldalon pár napja olvastam mkv és flac lejátszásáról is, de most sehogy nem találom, ezért kérdeztem tőletek, PS3 guruktól.
-
Gebriel
veterán
Létezik ha jól tudom valamilyen FX nevezetű egér PS3-hoz,hol lehet ilyet beszerezni és mennyiért?Thx
-
bwoay
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
xboxon anno sokan végignyomták, keress rá, biztos van hint gyűjtemény
na, ehul van egy [link]
azt mondjuk nem tudom, hogy ez a Sigma mennyire hűséges remake-je
az xbox féle 2005-ös Ninja Gaiden Blacknek, de én úgy olvastam,
hogy lényegében a grafikát húzták fel, meg lehet csajjal is menni. -
bwoay
nagyúr
válasz
bnorbi82
üzenetére
matroska, FLAC, mind nyílt forráskódú, ingyenes formátumok,
szerinted ezeket mennyire támogatja a DRM görcsös Sony,
akik még az mp3-at is bottal kergették alig pár éve?PS3 alapból támogatja a PS2-es játékokat,
kivéve a 40 GB-os, legelterjedtebb verzió
modchipről én személy szerint nem tudok,
de a BD árakat elnézve közel használt gyári játék áron lehetne írottat venni. -
Alvin_ti4200
félisten
Már ott tartok, hogy belebaszom a kontrollert a TV-be
Ez a Ninja Gaiden KIKÉSZÍT!!! Van, aki esetleg végigtolta? Érdekelne hogy a fenébe lehet kinyírni a harmadik fejezet végén lévő ionágyús robotot (a léghajón) egyetlen healing potionnel...Ja igen, a játék kurva nehéz ettől függetlenül is. -
bnorbi82
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
PS3-mal le lehet-e valahogy játszani az .mkv, .flac file-okat?
Ps3-hoz chip vagy mod vagy valami létezik-e amivel le lehet PS2-es vagy írott ps3-mas játékot játszani?Köszi előre is a válaszokat.
-
Gebriel
veterán
Kicserélték a gépem.

-
HAIMAN
csendes tag
UT3-at becserkészte már valaki magának, egyetért a
"At 720p and an absolutely consistent 30 frames per second, Unreal Tournament III runs buttery smooth. And while some may have hoped for a higher resolution or higher framerate, once you see the caliber of textures displayed in the game, you'll settle for nothing less. Unreal Tournament III is just a downright beauty to behold. In addition to Sony's very own Uncharted, Unreal Tournament III sits way up high as one of the very best looking games for the PlayStation 3. In fact, it may be the best looking first person shooter available between the two powerhouse consoles."
http://www.psxextreme.com/ps3-reviews/92.htmlrivjúval ? PC-n mekkvan de semmi extra, ellenberger COD4-is mekkvan PC-n de ott nem jött be az sem, versus PS3 ahol annál inkább

-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
DMC4-et nagyon várom én is, előző részeket is végigjátszottam! Darksector mhm, láttam videókat róla, megvárom az értékeléseket, amúgy a grafika nagyon szép!

-
Uzmany
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Köszi a linket, megvettem a kábelt, beszereztem a Virtua Fightert is

Lenne egy kérdésem. Ha jól olvastam, akkor a sixaxis-os kontroller mozgásérzékelős?
Ez mit jelent, és hol kell beállitani?
Köszönöm.
GT5 mikor lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070