Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért, nem úgy van, hogy a PS3 most is 720p vagy 1080p felbontásban dolgozza fel a grafikát a játéktól függően? Azt, hogy mit látunk, csak a TV korlátozza (hacsak nem FullHD).

-
-
pite4
tag
Köszönöm a hozzámszólásokat! Valószinű idén megveszem a Ps3-at, rádugom az Sd tv-re és lesz ami lesz
. Ha andak fullHd-t 260é akkor beruházok arra is( az nem most lesz sztem bár elég gyorsan esik az áruk) 
-
dreamlake
aktív tag
Annyit hozzátennék hogy az lcd tv-k nem a HDReady akciós tv-nél kezdödnek, van különbség az SD és a HDReady között,de a ps3-hoz Full Hd lenne az igazi.Az pedig nem 100-200ft-os kategoria egyenlöre.Aki most vesz tv-t eddig nem tette annak ajánlom várjon mert folyamatosan esnek a HDReady-k árai.1 év alatt kb fele lett.Tavaly egy 32colos tv közel 300-400k volt most egy SamuS81 150-160k. Jövőre a FullHD-k elérhető árban lesznek,persze most nem at 52 colosról beszélünk.
-
szasanyi
félisten
Az a baj, hogy nem sokan használják így - nem véletlenűl. Nyílván használható, de ezért nem érdemes PS3-at venni. Persze ha csak átmeneti időről van szó, és később lesz HD LCD TV, az más.
Ez olyan, mintha a csúcs VGA-t, ami 1600x1200 felbontásban, high grafikai beállításokkal is viszi a gamet folyamatos, kitűnő képet adva, de te mondjuk csak 17" CRT monitorral használod 1024x768-ban.
Megy úgy is? Igen. Szebb lesz a képe úgy is mint pld. egy FX5200-nak? Igen. Ki az aki normélis ésszel azt javasolja, hogy így használd!? Senki.
Kék LCD TV-t én még nem láttam, de ha meg van, dobj ide egy képet.
-
pite4
tag
Hajba kaphattatok volna a kedvemér megint
Azt tudom hogy gyengébb de......na mindegy.Megveszem a Ps3-at, aztán majd látom mennyivel gyengébb Sd tv-n. Ha nagyon gáz lessz meg öszeguberálok egy normális tv-re valót.... Ma sem lettem okosabb

-
pite4
tag
Most tervezek egy ps3 vásárlást! SD tv-vel tényleg nagyon gáz? Vagy kék egy jó lcd tv is?

-
Gebriel
veterán
Wifi-s internet kapcsolatot el lehet érni PS3?
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Sztem sosem volt szörnyű, mármint rossz. Akinek ez a véleménye az nem szereti az ilyen stílusú gameket. Tök jó.
Ja, és tegnap láttam a Media Markt (hülye azért nem vagyok) üzletben 16.990 HUF!
Igazából nincsis olyan handulatjel, amely ide illene.
Más: tud vki olyan üzletet, ahol jó áron van BD film? Itt azok is már 9k-ért elvihetők...

-
bwoay
nagyúr
Felkerült a Kane & Lynch demo (UK store).
Csak futtában próbáltam, de amikor fordul a csóka,
a kamera nem követi az irányt, ez nekem valami egészen új.
Fordulok 90 fokot, és a kameraállás nem változik
-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Látom megvetted az Unchartedet!

-
mcwolf79
veterán
COD4 lvl 55

Ja,láttam itt valamelyikőtök ajánlgatta az IGN-t. Namármost Én az elmúlt hetek történései folytán már csak 1 oldalnak nem hiszek. Az IGN is elásta magát Nálam az AC-s fake-tesztjével, a Gamespot-os dologhoz meg nincs mit hozzáfűzni szvsz

-
Alvin_ti4200
félisten
ez a Resistance nem is olyan szörnyű, mint amilyennek az elején tűnt, a közepe felé nagyon kezd beindulni, aztán átmegy egész Cod-os hangulatba
Nice! -
dreamlake
aktív tag
Lassan jó kis csapat jön össze PH-s ps3 tulajok

-
csimpi
csendes tag
Sziasztok!
PS+-at vennék, de tv-t nem..
egy régi, hagyományos tv-m van, de most nem éfrne bele a csere.. elméletileg van lehetőség ps3-at munkára brni a hagyományos tv-vel (mnőségben nyilván HD LCD lenne az ideális, de most nem erre vagyok kiváncsi..)
J. -
szasanyi
félisten
-
dreamlake
aktív tag
Naughty Dog interjú:
Néhány szó a gép erejéröl az Uncharted2 és tervekröl:
[link] -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Még a végén kénytelen leszek megvenni... -
N4r4ncs
aktív tag
Tom Clancy's EndWar-ól nemrég kijött egy előzetes és szintén csak nextgenekre jön ki,én RTS fan vagyok de marhára nem tántorít vissza ezért a konzol,szóval ez a játék hatalmas lesz,a kontollert csak az alapvető irányíátási feladatokat fogja ellátni ezzel gyorsítva,megkönnyítve a játékmentet a többit pedig mind hanggal fogjuk kezelni,mindezt U3 engine alatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Keitaro
addikt
Ha még nem volt:
[link]
PS3 tulajoknak _kötelező_! -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szép! Majd mondd milyen, mert kíváncsi vagyok, tényleg olyan jó és szép-e, mint a róla megjelent írásokban.
Ja, és ha már meguntad, gondolj rám. Ez érdekelne majd, úgyhogy vigyázz rá!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nagyon jó.
Szimuláció az egész, olyan szépeket lehet driftelni, ha ismered az autót és kikapcsolod a kipörgésgátlót, meg az ESP-t...
Sok autó van benne, amiket kivül-belül (motorikusan) lehet tuningolni. Ha megfelelő alkatrészeket veszel, szinte mérnöki pontossággal be lehet lőni az autót egy adott pályára.
Van telemetria, valós időben monitorozza az autó összes paraméterét, jópofa látni, hogy mikor az 1000 lóerő körülre tuningolt Nissannal bemész az oválpálya kanyarjába 300 feletti tempóval, akkor mekkora nyomás helyeződik a futóműre és hogy melegednek fel a gumik.Két dolgot hiányolok: kevés a pálya. Alig pár helyszín van, csak a vonalvezetéseket változtatják, ezért előbb-utóbb monoton lesz a játék. A másik, az a motortuningolás részletes része. Ok, hogy a lendkeréktől kezdve a legapróbb dolgot is ki lehet cserélni, de beállítani sajna csak a futóművet lehet igazán profin. Közel nem olyan mélységű a motor finomhangolása, mint a street legalban, ahol kompressziótól kezdve a turbónyomáson keresztül szinte bármit lehet állítgatni.
Minden X360 tulajnak, aki csak picit is szereti az autókat ajánlott.

-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem aznap szart be a gép, amikor beszereztem a Forzát
a DivX-es firmware-t sem élte már meg
Alvin:
rákérdeztem az 576-ban, hogy van-e nekik Uncharted póló.
Csodálkoztak, hogy minek az nekem,
gyorsan mondtam, hogy felrakom a Vaterára,
hadd nyomjátok fel a licitet az égig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
természetesen TV-n
Forza 2 milyen? -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Gratula!

Én még a Forza2-t nyúzom és fogom is egy darabig.
Te amúgy TV-n, vagy monitoron játszol a PS3-al?
-
Alvin_ti4200
félisten
Mai napom termése

-
bwoay
nagyúr
válasz
dreamlake
üzenetére
engem a Jericho jobban meggyőzőtt, bár ez inkább a Strangleholdot minősíti (le).
Pedig az FPS abszolút nem stílusom, a TPS annál inkább,
de ez a kigyúrt Chow Yun-Fat eleve bizarr nekem,
az animáció (asztalokon átcsúszás, korláton futkosás) meg nagyon béna lett.
A bullet (sorry, Tequila) time nem rossz, főleg a stand-offok tetszettek,
meg a pontos lövések, de úgy egészében egy elnagyolt,
összecsapott játéknak találtam, a jó alapkoncepció ellenére.
Végülis olyasmi akarhatott ez lenni, mint egy next-gen Total overdose,
csak én utóbbit sokkal jobbnak találom.ja, hát az EoJ az egy komoly szet,
és egész jó áron be lehet szerezni,
ha valakinek fekszik ez a kártyázós stílus.
Az pont egy olyan innovatív játék,
amit Wii-re előbb tudtam volna elképzelni. -
dreamlake
aktív tag
IGN 8,1 szemben a jericho kemény 5,6
nem tartom rossz gamenek,bár nem a kedvencem.Max Payne feeling sok embernek bejött nem kapott sehol rossz értékelést.
valami kimaradt elöbb:Eye of Judgemant -rohadt hangulatos kis game és kapunk a game mellé egy eye toyt is ami késöbb még jól jöhet. -
N4r4ncs
aktív tag
Üdv,olvastam vmit a PS3-as assasins creed buggal kapcsolatban amit egy laikus írt,és egy kicsit nyugtalanít:
"Nem mindenkinek fagy! És mivel az összes játék olyan mint amilyen az aranylemezen van, ezért az eltérő gépi alkatrész is lehet ludas. Emlékeztek mikor emberek panaszkodtak hogy szaggat a Warhawk meg a HS? Na most nálam egyik sem szaggat... Haveromnál meg mindkettő. Ellenben az AC nem folyamatos "
Szerintem már fizikailag is lehetetlen,hogy eltérő hadrver miatt ilyen hiba előforduljon,de azért kikérném más véleményét is

-
dreamlake
aktív tag
amit ajánlanék:
Rachet,uncharted,lego star wars,talán még:Stranglehold ,timeshift,jövő héten ut3
-
dreamlake
aktív tag
na mondom akkor ha ettöl jobban leszel

Assassin’s Creed(jó-hangulatos,de idővel unalmas 1x végigjátszható)
Call of Duty 4: Modern Warfare(the best,persze multiban inkább,örök db)
Need for Speed: Pro Street(kaki)inkább várd meg a GT5prologue-ot
Clive Barker’s Jericho(közepes hangulat semmi köze filmhez kicsit bárgyú)ezek saját vélemyének hozzátenném.
-
Gebriel
veterán
dreamlake&bwoay köszi a véleményeteket
sokat segítettetek.
Nehéz lett volna azt írni hogy ez fasza játék,de túl rövid meg ilyenek,stb.stb
Na nem baj
-
nymaci01
csendes tag
Hát ezek totál kivannak, főleg a vége felé [link] , mondjuk nem csodálom, baromi jó az eyetoy

-
nymaci01
csendes tag
Nah, Hdd csere megvolt, minden működik
Tudtok valamilyen bluetooth headsetet ajánlani hozzá? Vagy tök mind1 milyet veszek, mindegyik jól működik és használható? Billentyűzetet csak usbn lehet rákötni, vagy esetleg Bluetoothos bill.t is támogat? És usb-s egér az gondolom nincs támogatva, nem? Köszi -
bwoay
nagyúr
válasz
dreamlake
üzenetére
ó, hát én ma már elmorzsoltam egy könycseppet a hírrel kapcsolatban
Dreamcast 2-ről rebesgetnek, és 2009 szeptember 9-ei debütálásról,
mondjuk ez még erősen spekulációs fázis, de jól hangzik.
Szóval ha lesz valami konzollal kapcsolatos esemény,
aminek kapcsán a japánokhoz
meg amerikaiakhoz hasonló módon fogok már 3 nappal korábban
az üzlet előtt táborozni, akkor ez lesz az.
Addig szerzek egy ChuChu Rocket pólót
-
Gebriel
veterán
Értékelnétek a következö játékokat?!
Assassin’s Creed
Call of Duty 4: Modern Warfare
Need for Speed: Pro Street
Clive Barker’s JerichoÚj gépemhez szeretnék pár játékot venni.Van olyan játék amit szivesen ajánlanátok?
-
dreamlake
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
nymaci01
üzenetére
pavlovi reflex volt, mert legutóbb, mikor valahol le mertem írni,
hogy pillanatnyilag az 576-ban a legolcsóbb a PSP
(akciósan ajándék 2 GB-os kártyával adták a value packet egy rövid ideig),
akkor lehurrogtak, hogy "a lehúzós bt-t el kéne már felejteni".
Amúgy is kft... -
pc user
tag
válasz
dreamlake
üzenetére
Elég dúrván nyomjátok.mikor kezdted?A 80-as évek derekán?nekem is volt már vagy 10 konzolom,de eddig még nem jutottam el arra a szintre,hogy megtartsam az előző gépet.Az árát mindig bele kellett pótolnom az új masinába.de a ps 2-t már nem adom el,most is hiányoznak a régi dreamcastos és x-es játékok.
nymaci01:én pedig alul vagyok fizetve.De márciusban váltok.
apropó:ha valakinek nyílászáróra vagy árnyékolástechnikára van szge,engem keressen.
-
nymaci01
csendes tag
válasz
dreamlake
üzenetére
Szép eredmény, én ettől még messze vagyok, de egyszer talán nekem is összejön hasonló gyűjtemény
Egyenlőre 7 könzol kb. 100 játékkal a termés... Persze, nagy találmány ez a csere dolog, főleg a magyar átlagkeresetet nézve, ami kritikán aluli, szerencsére nekem egy kicsit túlfizetik a munkám.. bár én is érzem a mostani nehéz helyzetet, ami szintén kritikán aluli... A nyugati átjárót meg lecsekkolom, eddig nem ismertem -
dreamlake
aktív tag
nekem van Gamecube-s polóm és kulcstartom elörendelő voltam a Gc megjelenéskor
uncharted poló nekem is kéne
-
dreamlake
aktív tag
A nyugati átjáróban folyamatos akciók vannak.most pl:minden xbox game 1k,de ps1-ps2 se drága.ps3 és blu-ray film csere is.
-
Alvin_ti4200
félisten
volt, aki előrendelte 576-nál az Uncharted-et? Mert én igen, tegnap vagy tegnap előtt és nem küldtek még e-mailt, hogy mehetek érte, pedig ha jól látom már raktáron van
És nekem nagyon kéne az előrendelőknek járó póló
-
dreamlake
aktív tag
válasz
nymaci01
üzenetére
Bizony van
Én is így vagyok csak kicsit túlzásba vittem és mindent megtartottam
Eredmény közel 40konzol úgy cirka 1000eredeti konzol kb 600-800 régi pc-játék és akkor még nem beszéltem a retro cumokról.valahogy én is úgy vagyok vele,hogy késöbb már megbánom.de megértem azokat is aki csak végigtolja és eladja annak tökéltes a csere . -
nymaci01
csendes tag
A 3betűs boltnál nem azt mondtam h nincs jó vétel, pl. GC kiárusitáskor, amikor talán 2005ben beszüntették az árulását 2-3 ezerért vettem igencsak jó játékokat, plusz náluk régi játékok vannak olcsóért, meg néha olyan, beszerezhetetlen darabok, amiért igenis kiadja az ember a 15-6-7 ezret, mert megéri (legalábbis nekem volt pár ilyen a hosszú évek során) Dehát általánosságban drága... viszont van vidéken is, és vannak jó cuccaik is néha, én is szoktam ott vásárolni
-
nymaci01
csendes tag
válasz
dreamlake
üzenetére
Nemár, ennél is olcsóbbak? Cserélgetős boltot én is tudok, az nagyon jó, de én szeretem ha megmaradnak a játékaim, nekem ez a 21.sz-i bélyeggyűjteményem vagy mi
Bár néha sajnos én is cserélek játékot, ha nagyon szorult helyzetben vagyok.. de akkor az rossz érzés, lelkem 1 darabját vesztem el akkor... E miatt még snesre is van 30+ játékom, jó őket nézni, na
Nagyritkán még elő is veszem, főleg a zelda: link to the pastot -
nymaci01
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Ezért írtam h Bp-en, de vidéken is voltak ilyen boltok, pécsett és kaposváron tuti, bár az jópár éve volt mikor arra mozogtam, de sztem nem szűntek meg... Persze tudom vidéken nincs sok ilyen bolt, meg főleg nagyvárosokban van, tehát igen, én is tudom milyen vidéken szerezni ilyen cumókat... De ezért is írtam h BPen... Vidéken meg csak lesz pár hasonló bolt ami ps3-al is foglalkozik... bár már tényleg nem vagyok képben pár éve
-
nymaci01
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Hát 8 körül már lehet kapni jó játékokat, használtan, 10-14 között meg újakat, csak rossz helyen keresgélsz
Pl. ratchet 14, AC 14, motorstorm 8, meg ilyenek... Csak nem a 3 számú boltnál kell kersni, hanem Bp-en pl. a multiformat.hu-n vagy a gamepark.hu-n... Vagy itt nem szabad reklámozni? Mert akkor sry -
szasanyi
félisten
A PC folytonos fejlesztésénél én is mindenképp jobbnak tartom. Az ugyanis nem hálálja meg ezt, de úgy is mondhatnám, hogy sem a HW sem a SW gyártók nem díjazzák. Sőt, mintha szándékosan szívatnák az usert...
És még 1gondolat: a PC gamek sem olyan olcsók ám, hogy szót sem érdemel!
Persze sokan abból indulnak ki, hogy az ingyen van. Prsze, ilyen is van. De nyílván nem ez az összehasonlítási alap. Úgyhogy PS3-ra fel! 
-
szasanyi
félisten
Igen, én is így vagyok valahogy. Csak a ráfordítható keret nem akkora, mint szeretném. Már csak azért is, mert van két fiam. és ők is szeretnek játszani. Ki a fenétől örökölték a kölykök ezt a hülyeséget?
Az a baj, hogy - a mo-i jövedelem viszonyokat tekintve - ez már nagyjából luxus kategória. Ha 10-12k között lenne az ára, azt korrektnek tartanám, de így... sok.
És igen, marad a körültekintőbb választás, és a játék módszeres végigjátszása(i). Nem mondom, hogy ez nem előny - különösen egy valóban jó játék esetén.
-
pc user
tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Való igaz,hogy elég drága,de én inkább kiadok érte annyit,és játszom vele hónapokon át.aztán ha megunom lehet hogy eladom,vagy elcserélem.én sem veszek minden héten új játékot.hónapok óta gyűjtök egy ps 3-ra,most hogy lement az ára,valszeg a jövő héten veszek egyet.2 vagy 3 játékkal elleszek vagy fél évig.Jobban megéri,mint a pc-met fejlesztgetni.
-
bwoay
nagyúr
meg mondjuk ha pénzbe kerül, akkor eleve jobban meggondolja az ember,
hogy mit választ. Meg több időt szentel az adott játékra.
Ezek olyan dolgok, amik egyértelműen a warez ellen szólnak.
Én csak a PSP-t mókoltam meg, mert ott csak előnye van a dolognak,
de van is vagy 50 játékom, aztán hányat játszottam végig azokból...Szasanyi:
nem is állítom, hogy olcsóak, csak én ilyesmire sokkal szívesebben költök,
mint... mittoménmire
-
szasanyi
félisten
Ez igaz, mert ugyen ami semmibe sem kerül, annak nincs értéke.
DE azért vazze... csak 15k és felette vannak a PS3 gamek. Azért ekkora érték - nekem legalább is - nem kéne.
12k az elvétve, vmi lesettdenemkoppant, vagy külfödről hozott. Vagy használt. Én egy ideje keresek 10k körül, de csak egy elérhetőnek tűnő, új játék lett volna 12k-ért, de azt meg nem akartam annyira. Szóval ku..v drága a PS3 játék, ebben egyezzünk meg. -
pc user
tag
abszolút egyetértek.Sokkal többre értékeled a súlyos ezrekért vásárolt gamékat,mint a pc-n warezolt cuccokat.én például anno 3x végignyomtam a GT 4et ps 2-n,és még ma is szívesen veszem elő.Pc-m kb 2 éve van,de 1 kezemen meg tudnám számolni,hány játékot játszottam végig.Biztosan az én hibám is,de talán azért is van, mert pc-n szinte ingyen vannak a játékok,és mire a feléhez érek,már itt van az újabb.(soha nem játszok napi 2 óránál többet,nics rá időm)

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ha andak fullHd-t 260é akkor beruházok arra is( az nem most lesz sztem bár elég gyorsan esik az áruk) 
Megy úgy is? Igen. Szebb lesz a képe úgy is mint pld. egy FX5200-nak? Igen. Ki az aki normélis ésszel azt javasolja, hogy így használd!? Senki.

Ja, és tegnap láttam a Media Markt (hülye azért nem vagyok) üzletben 16.990 HUF!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)