- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
felrakom LXC-be is elvileg abban is benne van minden, de miért ne használjak passthrough-t? A proxmox alaprendszerét teljesen "tisztán" szeretném tartani.
Proxmox rendszere ettol fuggetlenul tiszta marad, sot igazabol ha nem adod oda a VM-nek ilyen miatt, akkor ha beut a szar monitorra tudod kotni. Legalabbis iGPU eseten ezt fontosnak talaltam. Foleg azutan hogy egy NIC kartya csere utan nem ertem el sehogy a halozaton+VM-re szerintem csak a fontosabb dolgokat erdemes pakolni: pl opnsense, HomeAssistant
Frigate LXC-nel en csak a coralt csatoltam be usb-n es annyi. Nem piszkalom, mert szerencsere nalunk max a szomszed macskaja jarkal
Plex-re meg fizess elo es varj egy lifetime akciora. Nincs surun es persze pont akkor jott anno, amikor volt aktiv elofizetesem.. De megerte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest