Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Mindig ezzel a Hangar drifttel vagytok. De sajnos elég szűk azoknak a tábora akik 4-5-6-7-8 milliókat tudnak driftelni. Nem is értem hogyan csináljátok.
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.Mod.: az öcsém egy igazán kocka gyerek. Az autós játékokban mindig 1000-szer jobb volt nálam, mégis Hangar-on ő sem tud 3 milla fölé menni. Nagyon úgy néz ki, hogy AP-s autó csoda kell oda és az is fullosan. Vagy Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Aham, jah tapasztaltam, belépjön, és belecsúszok az előttem lévőbe, erre én kapok áthajtásos büntit -.- Tényleg ezt a remek chat ablakot nem lehet valahogy eltüntetni a képernyő "közepéről" verseny közben?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
5 koros wangan kb. fele, mint egy 6-7 millios hangar. es akkor meg hol vannak a 8 felettiek ...
Új hozzászólás Aktív témák

- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.