Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
na, emberek. ma majdnem eldobtam az agyam.
ugye par honapja szo volt arrol, hogy regebben a Trackmania-ban, az volt a kiraly, aki sokat versenyzett, tehat minnel hosszabb tavot, es sokat cheat-eltek kor alaku palyan jaratva a kocsit korlatlanul.
nakeremszepen, ma PONT EZT lattam a PT-ban

eppen fejlesztgettem a Panama-t, amikor vegre talaltam egy olyan szobat, ahol egy kicsit jobb szinten volt a kocsim. szoba neve : All ready autostart volt. bent egy inposeek nevu csako, akinek hiaba koszongettem, le se szart, ekkor meg nem tudtam, mennyire trukkos csavorol van szo. bejott egy stallionos, elindult a meccs, termeszetesen elhuztam, es kicsit megvartam mindig a stalliont, hogy a kovetkezo futambol nehogy kilepjen. de furcsamodon a masik panama az lemaradt. a harmadik futamban mar figyeltem, es lattam, hogy a rajtnal ugyanugy nekimegy a falnak, mint az elozo futamokban, eloszor azt hittem bena, de aztan rajottem, hogy a csavo OTT SINCS!

tehat, fogta, nyitott egy szobat, wangan palya, maxplayer 3, ghost on, round5, rarakott egy felteglat a gazpedaljara, es elment csajozni, melozni, tanulni, akarhova, es varta a jelentkezoket. probaljatok ki, hogy egy panama meddig megy, mondjuk 2 perc alatt, ha csak a gazt nyomjatok, semmi mast, neki olyan 9% handling, 190 mph max speed-del, majdnem az utolso nagy alagutig elvitte a gep a kocsit, szerintem kaszalt par ezer RP-t.
gondoljatok bele, ha mondjuk 24 oran at igy megy, az mennyi pont lehet.hat de bazz, ha valaki mar jatszani is lusta, akkor mi a fenet keres ott ? idioooota

-
UnConnecteD
senior tag
a mai 300%-os idokben meg csak valasztanod sem kell. par nap alatt 3-400k RP megvan, legalabbis a mult het masodik feleben nekem igy volt

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Target78hu
üzenetére
ha megcsinalod a missionokat, megkapod az osszes alap kocsit, nem kell venni. ( nem mintha draga lenne, de azt az RP-t lehet masra is kolteni)
csak szoltam ...
a buggy iszonyat durva lett! ugy mennek vele, mint allat. Chacon_BR ment packos buggyval az 1. korben 1.57-et b-roadon, csak lestem utana a Phoenix-szel

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
a Forte elegge jo volt drifthez, ahhoz kepest, hogy 4WD. max tuninggal 170 mph volt max. RP-t nem lehet tudni, a betaban mas arak voltak, gondolom nem 34000 lesz, ugy mint a panama meg rx8 sem

de hamarosan kiderulnek az arak.
-
UnConnecteD
senior tag
221 Mb

-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Target78hu
üzenetére
szolj ha jatszol, nekem is phoenix es buggy van
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
nagyon regen megvettem a PRO-t, es meg 1x sem mentem vele, nem erdekel a TA.
-
UnConnecteD
senior tag
a heten lesz patch?, valami ilyesmit olvastam a csikon, ami jobbrol balra halad a fomenuben, vagy tevedek?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
nekem is

-
UnConnecteD
senior tag
elerte mar valaki az AA-5 -ot ? mi jon azutan vajon?
-
UnConnecteD
senior tag
de annyira nem bantam

-
UnConnecteD
senior tag
a leader mellett kis zold ikon van. a chat ablakban a neven jobb kattintas, es mar kapod is az infokat a kocsirol. viszont pl. backpackot csak a jobb oldali menuben az Users-nel lehet megnezni, ami eleg gaz, eddig egy mozdulattal par mp alatt meg tudtal nezni 8 embert, most meg ugyanez jatekosonkent 2 kattintasba kerul, ami nem tul jo. pl. sokan az utolso masodpercekben rakjak be a cuccot, ami ugye nem mindig elonyos mindenkinek.
en nem masoltam a jelenlegi live accot, hanem folytattam az eddigi beta dolgokat. fog ez jelenteni valami gondot nekem?
-
UnConnecteD
senior tag
valami nem stimmel most a beta-val. eddig minden rendben volt vele (szinte) de most iszonyatosan belassult, pedig egyaltalan nincs tele a szerver. meg szorakozik is, pl. ilyenekkel :

a geppel, nettel most semmi problema, most jatszottam a masikkal kb. 1 orat, azon minden rendben megy, megfelelo sebesseggel
valaki mond nekem egy helyet, ahol lehet 100 meterest repulni? 65-nel tobbet egyelore nem tudok

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
mph az merfold / ora ,de az 100k+ merfoldet ment. eleg sok az, biztos csak citytour1-en ment vegig ennyiszer

-
UnConnecteD
senior tag
[link] ezt hogy kell elinditani ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
az en konfigomon ugy 5-10 mp
ma alig tudtam jatszani a beta-val, akarhanyszor bementem, mindig azt a downhill-t nyomattak. az olyan nagy szam? vagy nagyon sok pontod at? nem ertettem, miert mindig az megy. az Arcade valami hihetetlenul gagyi, de a simulation nagyon tetszik. a drag-ot mar az NFS-ben is utaltam, itt se fogom szeretni. a mission-okat elkezdtem csinalni, tetszenek, csak gaz, hogy mindegyik utan kilep a program, majd jobb lesz. viszont sok jo dolog van, pl. kiirja, hogy rating be van e kapcsolva, meg ilyenek, a sivagatagos USA palya is bejon
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
en is, Login denied van, mint allat, meg 2 ora, addig elleszek a mostanival
-
UnConnecteD
senior tag
ma mikor lesz nyitva a beta szerver? miert nem irjak ki a lapon?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
az igen jo ar, itt az elso bug

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
en latok harpoont. te nem ?

-
UnConnecteD
senior tag
utobbi hetekben sajnos egyre gyakrabban fordul elo, hogy verseny alatt megszakad a netkapcsolat. ilyen szarsag miatt egyik delutan vesztettem 50 ratinget, tobb ezer RP-t.
[link]masnak is szokott ilyen lenni, vagy az en internetszolgaltatom a gaz?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
RX8 hasonlo arban van, egy kicsit szerintem jobban megy, meg mar akkor ott az RX7 is
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Over the head vagy Around the block
vagy a bajnoksagra csinaltak nektek valami custom palyat?

-
UnConnecteD
senior tag
eddig osszesen 5x probaltam explorer-ben Combo nevu szobakba belepni. francia palya volt. csak spec modban akartam megnezni, hogy is nez ki az a dolog, de mindig a waiting for 2 players-nel megall, es tolt es tolt. 7-8 percnel mindig megunom a dolgot es Alt+ F4. mi lehet a gond?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Crash To Desktop
-
UnConnecteD
senior tag
en nem kaptam 200 AP-t.
ma talaltam egy eleg durva csavot : [DRU] Miakul a nick
winning rate odabasz

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mivel 30-ig tartott az event, ami elmult, elegge valoszinu

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
jan13
nem
nem baj
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
mazdat szerintem MAR nem erdemes venni, de amugy AP kell hozza, ami viszont penzbe kerul. pl. egy RX7 kijon 2000 AP-bol, ami kb. 3200 Ft.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
PepeDon
üzenetére
"It's not quite the street race car that the RX-7 is, but it won't be far behind in over all performance. The RX-7 stock starts in the the mid 5 class and ends up (level 4 upgrades) in high class six. The RX-8 will start high class 4 and end up low to mid class 5. "
gmwrx irta
de akkor meg mire valo ez a kocsi?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
nincs itt semmi vicc. egy rendesen tuningolt corvette, egy normalis soforrel kepes erre ...

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
en azt hiszem, igen ;)
-
UnConnecteD
senior tag
nekem is. egesz delutan jo volt, 4-5 oraja jatszok, es az elso futamon, ahol be volt kapcsolva a rating, 5. korben kidob a login kepernyore. faszaaaa

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
ugy tudom, az event lezarasa utan jonnek az ilyen dolgok. tehat apr30 utan.
-
UnConnecteD
senior tag
Corvette-rol valakinek tapasztalat?
meg mindig nem dontottem el, hogy mit vegyek
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
szerintem NE vegyel mar regi autokat, az ujak mellett nincs ertelme, foleg, hogy a masik acc-oddal mar megvan mind a ketto. csak RP es ido pocsekolas, de ahogy gondolod ...
-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
az enyemet mar atirhatnad
-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
bizony megerte
-
UnConnecteD
senior tag
" We are also expecting to see a couple of new upgrades for the WRX and Evo that will help to put them on par with the RX-7, in regards to lap times. These cars were always meant to be more powerful and this will help to make them so. "
hat pedig egyaltalan nincs tul nagy kulonbseg. csak azert vezeti a listakat, mert szinte mindegyik meno gyors csavo mazdat hasznal. pl. RC KING eredmenyeit nezzetek meg, durva subaruval is
-
UnConnecteD
senior tag
apr 2 az uj kocsik megjelenesenek napja ( Sonora szerint )
addig gyujthetitek az RP ( vagy AP ) -t
-
UnConnecteD
senior tag
update van. jon le par nagyobb file, aszongya :
"The large size is due to content download in preparation for next weeks release of the new cars. "
jovoheten jon a Corvette es Panama GT

-
UnConnecteD
senior tag
na igy hirtelen velemenyek : az uj Circuit ( Florida) nagyon jo!!, a Route2 is bejon, jo gyors lett, kevesebb a kanyar, furcsa, hogy most a masik iranyba kell menni, a Construction uj palya csalodas, a neve alapjan azt hittem, nagyobb ugrato van benne, ez gagyi lett. uj angol es tokyo palyara mar nincs ido, inkabb alszok, majd holnap nezegetem.
ja, uj TA kocsi mindossze 139k RP ...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
gondolom volt oka ra, a direkt lokdosodest senki se szereti, foleg aki JATSZANI is akar, nem csak baromkodni, mint ilyen DJ Zander fele idiotak, bar engem nem izgat a TA, nem megyek oda tobbet.
-
UnConnecteD
senior tag
csak Nektek, csak itt, csak most :
Corvette LS2

Panama GT (911 Fantasy)

68' Phoenix (68' Firebird fantasy)

-
UnConnecteD
senior tag
hat a tokom most mar nagyon televan az asztalra dobalassal

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
a corvette remelem majd mutat valamit
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
igen! megcsinaltak! visszajott a jo iranyitas
juhuu
-
UnConnecteD
senior tag
na, van valami 1.5 megas frissites, ezek szerint megoldottak az iranyitas bugot ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
hat nem
eleg csak megnezni EZT
-
UnConnecteD
senior tag
na, mar all a szerver. egy oran belul lesznek uj dolgok
Új hozzászólás Aktív témák

- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)