- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Vazze ilyen nincs, minden vasárnapról lecsúszok!
Múlt héten elutaztem, most a memóriám halt meg. Pontosabban eddig is hibás volt, mindig azt csinálta ha el akarok indítani egy játékot vagy filmet kék halál és belépés után "súlyos hiba után állt le a rendszer".
Tudom, azért csinálja mert telik be a memória és amikor a végét akarja használni az gyári hibás. Erre vártam, hogy vissza tudjam vinni a gépet, mert csak akkor cserélik ki ha állandóan ezt csinálja (mert van amikor 1x-2x és akkor cseszhetem ha visszaviszem és normális), csak most gondoltam gyorsan újrarakom a windowst hogy tudjak versenyezni, de lekéstem!!! (még szerencse hogy a memóriám élettertamgaranciás) De akkor is már cseszhetem a ligát. 
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, azért csinálja mert telik be a memória és amikor a végét akarja használni az gyári hibás. Erre vártam, hogy vissza tudjam vinni a gépet, mert csak akkor cserélik ki ha állandóan ezt csinálja (mert van amikor 1x-2x és akkor cseszhetem ha visszaviszem és normális), csak most gondoltam gyorsan újrarakom a windowst hogy tudjak versenyezni, de lekéstem!!! (még szerencse hogy a memóriám élettertamgaranciás) De akkor is már cseszhetem a ligát.