- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Fákombákom, lekéstem a TA-zást, szopás egész nap munkálkodni.
Eltűnt a Phoenix? tegnap este olvastam h valaki reklamált ezügyben a dumaládában, de semmi mást nem tudok, mindjárt megnézem mi a szitu.
Nekem van fullos Corollám. 2 autómat leszámítva mind fullos
(nem 3 autóm van
)Annyi hogy válaszolsz Frank üzijére, a topicba nem kell írni, az enyémet is kitörölte...ajjjhhhh
Én játszottam TDU-t és NFSt is. Mind a 2t csak 1edül, bár az NFS: U val játszottam 1 keveset neten is. A TDU valósághűbb mint a másik 2 összesen. A PT hangulatára és grafikájára nem lehet panasz. Bugok vannak benne, nem komoly szimulátornak készült, hanem az arcade és a szim keverékének, ami jól sikerült. Lehet benne felfedezőset, zászlórablósat, nascarosat és sima pályaversenyt is játszani. A játékmódok változatosak, az autók száma kielégítő. Angoltudás és forumolvasás erősen ajánlott. A játék fele kb a hivatalos forum. Ja és csak a villany- és internet díjat kell fizetni ahhoz hogy játszál
Vannak olyan dolgok amit csak APért tudsz venni, amiért lehet perkálni is meg szépen összegyűjtögetni az eseményekből.Remélem minden eddig felmerült általam megválaszolható kérdésre most adtam választ

Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem 3 autóm van
)