- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Fákombákom, lekéstem a TA-zást, szopás egész nap munkálkodni.
Eltűnt a Phoenix? tegnap este olvastam h valaki reklamált ezügyben a dumaládában, de semmi mást nem tudok, mindjárt megnézem mi a szitu.
Nekem van fullos Corollám. 2 autómat leszámítva mind fullos
(nem 3 autóm van
)Annyi hogy válaszolsz Frank üzijére, a topicba nem kell írni, az enyémet is kitörölte...ajjjhhhh
Én játszottam TDU-t és NFSt is. Mind a 2t csak 1edül, bár az NFS: U val játszottam 1 keveset neten is. A TDU valósághűbb mint a másik 2 összesen. A PT hangulatára és grafikájára nem lehet panasz. Bugok vannak benne, nem komoly szimulátornak készült, hanem az arcade és a szim keverékének, ami jól sikerült. Lehet benne felfedezőset, zászlórablósat, nascarosat és sima pályaversenyt is játszani. A játékmódok változatosak, az autók száma kielégítő. Angoltudás és forumolvasás erősen ajánlott. A játék fele kb a hivatalos forum. Ja és csak a villany- és internet díjat kell fizetni ahhoz hogy játszál
Vannak olyan dolgok amit csak APért tudsz venni, amiért lehet perkálni is meg szépen összegyűjtögetni az eseményekből.Remélem minden eddig felmerült általam megválaszolható kérdésre most adtam választ

Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem 3 autóm van
)