Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Azért vannak alul feszkózva és alacsonyabb órajelre állítva mert eze ka szílicium lap széléről kerültek ki és a biztonásg és stabilitás miatt vannak ilyenre beálíltva. A gyárilag erősebbek is ugyanarról a lapról érkeznek csak jóval közelebb az origótól. Pár éve még benne voltam a témában, de körülbelül 4 éve tojok a PCre...Minden játék elfut valahogy. A PC pénztemető - csak viszi a sok tízezrest. A PT megy a PCn is meg a laptopon is, jelenleg nekem ennyi elég

MaciG mostmár értem
Kezdem izzítani az Xplorer eventet. Aki már sokat nyert az legyen oly kedves nem nagyon belépegetni...a többinek is szeretnék helyet biztosítani
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Megint kristályozik a Motorola
- Formula-1
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- OLED TV topic
- KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest