Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hogy aza...!
Vettem egy stalliont. Elkezdtem egy versenyt, és a 3. körben kirakott a server választó képernyőre, de közben a háttérben még ment a versenyem a hang alapján (reagált a gáz adásra). Aztán gondoltam akkor már rányomok a serverre és ezt tolta a képembe. Najó, akkor megpróbaltam kilépni, de akkormár semmise történt és nyomtam a gépen egy resetet. Most viszont kékhalál van ha elakarom indítani, szal tehetem újra az egész játékot...
Tudom, hogy ingyenes, meg bonyolult dolog egy ilyet csinálni, de az új pályák meg új autók helyett sztm ezekkel a hibákkal kéne foglalkozni.De legalább most 200 Kbyte-al jön az útolagosan letöltendő cucc.

DeepDish: akkor csinálta meg a screenshotot, amikor van egy fényképező hang és egy vmilyen rajz is kirajzolódik a bal alsó sarokban. (fogalmam sincs mit ábrázol, még soha nem néztem meg)
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - Első tulaj, dobozában
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest