- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hogy aza...!
Vettem egy stalliont. Elkezdtem egy versenyt, és a 3. körben kirakott a server választó képernyőre, de közben a háttérben még ment a versenyem a hang alapján (reagált a gáz adásra). Aztán gondoltam akkor már rányomok a serverre és ezt tolta a képembe. Najó, akkor megpróbaltam kilépni, de akkormár semmise történt és nyomtam a gépen egy resetet. Most viszont kékhalál van ha elakarom indítani, szal tehetem újra az egész játékot...
Tudom, hogy ingyenes, meg bonyolult dolog egy ilyet csinálni, de az új pályák meg új autók helyett sztm ezekkel a hibákkal kéne foglalkozni.De legalább most 200 Kbyte-al jön az útolagosan letöltendő cucc.

DeepDish: akkor csinálta meg a screenshotot, amikor van egy fényképező hang és egy vmilyen rajz is kirajzolódik a bal alsó sarokban. (fogalmam sincs mit ábrázol, még soha nem néztem meg)
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest