- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benedicht
tag
Kezdo autok kozul egyedul a Corus nem volt meg behangolva ha jol tudom. Vagyis a stock be volt csak az upgrade-ek voltak elszallva, igy tuningolva sokkal gyorsabb tudott lenni mint amilyennek szabad lett volna neki (lenyegeben egy bug volt).
Egyebkent szerintem egyertelmu, hogy amit az elejen valasztasz kocsit full upgrade-el sem szabad, hogy gyorsabb legyen egy (jo penzert) megveheto kocsinal. Igy aztan amig ki nem jott ez a patch stock kawanval nyomtam, most pedig vettem egy harpoont. Ami erzesre sokkal jobb mint patch elott volt(lasabb, de nagyon jo a handlingje).Persze az eleg gaz, ha dupla RP kozben a kocsidat tapoltad, most meg nem maradt semmid.
Nick nevet pedig lehet valtoztatni, csak a shop-ban kell venni egy "nickname changer"-t vagy mi a neve, ha jol emlekszem valami 1600 RP korul van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- SONY LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest