- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
AP-ból nehogy tuningolj. Mindent lehet venni RPből is ami kell. APt csak a licenszelt kocsikra érdemes költeni meg arra mit csak APból lehet megvenni. AP-t leeht venni, a jatek honlapján van olyan h GET AERIA POINTS...n arra katt és követed az utasításokat. Vagy leeht nyerni elég sokat eventeken, amik a fórumon vannak kiírva.
Autó menettulajdonságait az UPGRADE fül alatt található cuccokkal lehet javítani, a szintek egymásra épülnek, a III-hoz kell a II-es stb...
Csináltam 1 kis núbkéket
Angol nyelvű a fórumra is betettem, ide is kilinkelem.
SAM nagyon 1xerre írjuk a választ
A núbkékben nem jeleníti meg a hivatkozásokat, vagyis nem emeli ki, ha érdekelnek a képek akkor sajna ki kell másolni és böngészdébe betenni. a képminőség fosi
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Acer LED monitor (B247Y)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Angol nyelvű a fórumra is betettem, ide is kilinkelem.