Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Ja és ma megint megnyertem egy penaltyt amikor draftoltunk és én kívül mentem a kanyarban belül meg előzött a partner közben lecsúszott az ívről és nekem jött.
Persze a váltóm rögtön keresgélt csak pár másodpercig mert a falnak mentem,meg én kaptam a büntit is mert az autóm eleje az olbalának ért
.Ezzel nem tom mit lehet kezdeni de nagyon bosszantó,elsőből így lettem hetedik.Hiába jön fel az ember utána az élre már ugysem ér oda max a dobogó marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lightyear - befektetési app
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze a váltóm rögtön keresgélt csak pár másodpercig mert a falnak mentem,meg én kaptam a büntit is mert az autóm eleje az olbalának ért
.Ezzel nem tom mit lehet kezdeni de nagyon bosszantó,elsőből így lettem hetedik.Hiába jön fel az ember utána az élre már ugysem ér oda max a dobogó marad.