Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
na VAS, HPT és HPC csapatokkal jó volna legalább a CTF-ett lenyomatni, hogy minél kevesebb maradjon az új, szebb évre...a simhez úgyis kell Paja, de alán a TA-hoz nem, akkor azti le lehetne tudni, majd egyeztetek a csapattársakkal is, remélem este 6-7 körül majd összerázódunk, mert engem már frusztrál, hogy mindig valami van, vagy a netemmel, vagy az xp-m xaraxik(1hét=2 reinstall
), vagy csak 2-en vagyunk...pedig az összetartás megvan és nincs gond, szóval már csak pici hangolás kell és minden okés... Szeretném, ha a HOT nemcsak jól hangzó név lenne, hanem kivívnánk mindenki elismerését, de sajnos eddig nem annyira halad ez a szekér, de ígérem mindent megteszek, igaz nem én vagyok a csapatfőnök, de sajátomnak érzem a brigádot, mert kiváló emberek alkotják és ezúton is kívánok Szebb Jövőt minden csapattársnak és pH-tagnak...Isten Áldjon Titeket Vasszekerek Bátor Lovagjai!!!!!!!!
---Más: kicsit drifteltem Simben az új gépemmel, az MR2-vel--->majdnem meglett az 5000 RP versenypont, de sok lett a nice drift...(viszont 1 perc kellett körönként...dehát ez nem a sebességről szól... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- LG LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vagy csak 2-en vagyunk...pedig az összetartás megvan és nincs gond, szóval már csak pici hangolás kell és minden okés... Szeretném, ha a HOT nemcsak jól hangzó név lenne, hanem kivívnánk mindenki elismerését, de sajnos eddig nem annyira halad ez a szekér, de ígérem mindent megteszek, igaz nem én vagyok a csapatfőnök, de sajátomnak érzem a brigádot, mert kiváló emberek alkotják és ezúton is kívánok Szebb Jövőt minden csapattársnak és pH-tagnak...Isten Áldjon Titeket Vasszekerek Bátor Lovagjai!!!!!!!!
---Más: kicsit drifteltem Simben az új gépemmel, az MR2-vel--->majdnem meglett az 5000 RP versenypont, de sok lett a nice drift...(viszont 1 perc kellett körönként...dehát ez nem a sebességről szól...