- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Én 2 napja a fórumoldalon cseverésztem vele, már amennyire az én angolságommal tudtam. Az a helyzet, hogy egyelőre nem játszik tovább a PT-vel, pont amiatt, amiért én is panaszkodtam már. A kibannolt, vpn-en keresztül játszók ellen totálisan hátrányba kerültünk. Ugyanis iszonyatosan lagolnak, megfejthetetlen hogy az autójuk éppen hol helyezkedik el a pályán és ráadásul az én kocsimra is hatással van valamiért az egész, olyan mintha jégpályán mennék kb. Csúszkál az autó összevissza, alig lehet összeszedni. Azt mondta neki ebből elég volt, ez nem verseny így. Valahol egyébként osztom ezt az álláspontját, a fő accommal én is alig-alig megyek már.
Ja és aki esetleg kacsintgat az rfactor felé, mint ahogy ezt már páran tesszük innen is, ott még összefuthat GSXR13K-val.
Új hozzászólás Aktív témák

- Cyberpunk 2077
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Warzone
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest