Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Csak találgatni lehet mi az igazi ok. Aki meg tudja az nem fogja elmondani.
Én ha jól tudom elég sok kocsi készen van csak bugos és finomítani kell rajtuk (gondolom én), a többi az Aerián múlik szerintem, már rég be lehetett volna rakni sok autót, csak lehet AG még sok bőrt le akar húzni a mostaniakról vagy én nem tudom mit akarnak elérni. Mindenesetre rettenetes ma a játék, nem volt szinkron, tetű lassú volt. Explorerben egy "felszedett" itememet 3 perccel később szedte fel ténylegesen.. és ez csak 1 hiba.
Bazzsnak igaza van, AG saját maga alatt vágja a fát és undorító amit művelnek, egy csöppet el vannak szállva maguktól!! Most ezt nem részletezném tovább.
Sajnálom az Invictusos srácokat mert egy faxa játék lehetne, de nagyon meredeken csúszik le a játék azon a bizonyos lejtőn és sztem itt anyagi dolgok vannak a háttérben.
Tavaly április-májusban és szeptember-október környékén volt sztem csúcsponton a játék, nem tudom mi lesz a vége, de AG el fogja baxni. Sztem amíg a keménymag megmarad a játékban nem fog megszűnni, habár nem ismerem a többi játékukat h ott milyen politikát folytatnak és hányan vannak, de ha onnan van elég cash (amit kétlek, sosem elég), akkor ezt is még fennt lehet tartani egy darabig. Ez keménynek hangzik, de eléggé ki vagyok akadva az amcsikra.
Most amíg megy a PT Tourny addig ellesz (és több hónapig fog tartani). Direkt nem írják ki az eddigi eredményeket sem sztem, h a maradék játékosokat ösztönözzék a több játékra vagyis gyakorlásra (és h vegyél kocsit), kihasználják a reményüket hogy hátha továbbjutnak. De elkönyvelhetjük h az $500nyi APra 3-4 játékos esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Apple asztali gépek
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest