Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bome

csendes tag

válasz SSP33DY #20433 üzenetére

"Egyszerű lettél, mint egy talicska lepke!" - ez dúrvaaa ;] PH-n meg a játékban is Paja a valaki sok ember számára és lenéz mindenkit. Én eddig sem kaszáltam explorerrel százezreket, fánkolni meg vagy 2X fánkoltam összesen az is adott vagy 10k-t ;] Akinek nincs pénze (vagy nem áldoz rá, mert sok fontosabb dologra is tudja költeni a pénzét.) az csak az explorerrel tudott fejlődni. Sosem vettem poppert meg ilyenenek ezért nagyon tudtam örülni annak a 8-10k-nak is amit összeszedtem explorer futamokon és emellett jókat marhultunk a haverokkal.

Mellesleg ki nem állhatom az exploret, de be kell valljam, ha bármire is kellett gyűjtenem RP-t akkor EXPLOREREZTEM VAKULÁSIG! Annak ellenére hogy ki nem állhatom a játékmódot mikor mégis betévedtem oda, akkor nagyon élvezetes funnolások voltak, de ha nem volt muszály nem explorereztem. CTF a kedvencem, de szerintem is sok mindenki abbahagyja a játékot és nem csak azok akik EXPLORER FANOK voltak, hanem más módok kedvelői is.

Az explorer lehúzása kihat minden játékmódra, szerintem az volt a központi RP szerzési lehetőség. Én is sajnálom, hogy ez lett a sorsa.

Nem is beszélve az új játékosokról akik majd nem fejlődnek semmit és megunják a játékot. AKik meg mégis maradnak azokat meg a régi játékosok ellen fordítja az aeria azzal, hogy azok nem fejlődnek és kapjuk a looser, noob szövegeket egyre jobban. Persze ehhez kellenek a noob kezdők is akik alapból ezt mondják mindenkire.

Paja: azt hiszem no comment, most sokan ráébredhettetek mit próbáltam eddig magyarázni vele kapcsolatban, dokar sem külömb, nekem ne mondja meg senki (főleg ne dokar), hogy hova menjek lenyugodni, meg mit csináljak ahelyett, hogy a fórumra írkálok.

Paja ezt ugyan nem mondta rám konkrétan, de eddigi megnyilvánulásai alapján én egy matchboxos, kocka (ja ezt mondta anno :DD ), noob CTF-es vagyok, aki legyőzi őt. ;] ;] ;] Multkor talán úgy láttam tuner55-el is kakaskodott Paja, hogy matchbox kocka! XD ;]

Dokar: anno, legutóbbi vitám során itt a PH-n pont Paja és Dokar szegült velem szembe, ezért azt üzenem nektek nyissatok valami külön topikot magatoknak, nagyon egy hullámhosszon vagytok!

Meg van a véleményem a GS-ekről, Paja is csak lejáratja őket. Már csak Arnisnak kellene GS-nek lennie, teljes lenne a team! ;] Na jó arnisról azért elismerem nagyon jó CTF-es, de sokszor laggolva nyer, és kilép ha nyerésre állok, ezt egy GS jelölt sztem nem engedheti meg magának.

Nah egy kis pozitívum: Remélem azért a CTF kemény mag megmarad a magyar játékosok között és tovább folytatjuk a jó kis CTF futamokat. Ndruu-val olyan jókat szoktunk játszani, kivéve ha panamával jön akkor nem tudom legyőzni általában, de nagyon kevés pont szokott köztünk lenni! Nekem az új irányítás annyira nem katasztrófa, de az új ütközéshangok, töréshangok nagyon rosszak lettek. Az irányítást meg meg kell szokni, azért az advanced beállítások maradhattak volna!

Ezt le kellett írnom, ennek ki kellett jönnie... :Y

Peace

Új hozzászólás Aktív témák