Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Nephrit
üzenetére
Itt van némi leírás az árakról, szintekről (persze h én topik
) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!Egyébként ha visszagondolok: Diane-nél (főleg itt) és Eleanornál is amikor megjelentek, mindig volt nem kevés gikszer és mindig javították. És ez szerintem mindig így lesz. Csak várni kell és sok minden fixálva lesz! Ha meg valaki most leírja azt csak sajnálni tudom, mert semmi türelme sincs! Megjelenik valami és azonnal a legjobbra és tökéletesre kell számítani. Azok semmit sem tanultak az életből! Persze mindenki magából indul ki, mint én is, aki (sajnos) elég sok minden szart megtanult, tapasztalt. Lehet panaszkodni persze, én sem teszek mást, csak próbálom megelőzni azokat, hogy ez ilyen meg olyan szar, sosem lesz jobb, Invictus semmit sem tud jól csinálni stb mert nem igaz! Most még tele van hibával de majd jobb lesz! Mert eddig is jobb lett és tudtunk vele játszani és ezután sem lesz másképp.
oops, látszik h részeg vok mert megünepeltük a sikeres záróvizsgát?
Annyira azért nem vok
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!
Annyira azért nem vok