Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Vége a KOTHnak... 17 futam volt összesen ha jól emlékszem.
bome, a CTF beállításod nem jó sim vsre.
Az alapján értékelj amit teszek, ne az alapján amit kitalálsz.Nem is tudom mi ez magatartás, hogyan írjam le. De ami ennek az eredménye az az, hogy nincs egy normális magyar PTs forum, ahol a játékról lehet beszélni, vitatkozni, megdumálni a történteket, értekezni az eredményekről, versenyeket leszervezni.... Ahány érdek annyi fele ugrik szét a nép. Gratulálok.
Nem a weblapokkal van baj, mert minél több helyen van van reklámja a játéknak annál valószínűbb, hogy többen próbálják ki és maradnak is aktív játékosnak. Kell az ember mert kevesen játszanak vele. (Ma kipróbáltam másik aeriagames által publikált rpgt: a kezdő helyen annyian voltak mint ahányan PTben!) De az hogy nincs egy hely ahol a fent említett dolgokról lehetne egymással-a magyar PT játékosok java részével beszélni(van a hivatalos, de az angol) az gáz szerintem. Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó. - most ennyi jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest