- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én is rádobtam a Ruby-s (és nem Rudy, ahogyan az aeria mindenhol írja
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.
Más: amúgy mi ez, hogy most class1.3 (tehát egy pont három) meg class2.1. Most akkor még a class-okon belül is rangsorolva vannak a kocsik vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.