Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én is rádobtam a Ruby-s (és nem Rudy, ahogyan az aeria mindenhol írja
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.
Más: amúgy mi ez, hogy most class1.3 (tehát egy pont három) meg class2.1. Most akkor még a class-okon belül is rangsorolva vannak a kocsik vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.