Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én is rádobtam a Ruby-s (és nem Rudy, ahogyan az aeria mindenhol írja
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.
Más: amúgy mi ez, hogy most class1.3 (tehát egy pont három) meg class2.1. Most akkor még a class-okon belül is rangsorolva vannak a kocsik vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák

- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 43"-os LG Ultra HD 4K TV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.