Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

Na most a tököm tele van a sok kisköcsöggel. Gondoltam elmegyek CTFezni, mert rég voltam, de ezek után nem mek egy jó darabig. Az elsőnél 3an voltunk. A gyengébb megszerezte a zászlót és amikor épp elloptam volna a 3. belémrongyolt. És ezt sokszor megcsinálta, sőt még amikor zászló közelében se voltam akkor is belökött a sarokba és így nyert épphogy. Erre beírtam h miért vagy ilyen unfair? Miért löksz ki mikor nincs is nálam a zászló. Beírja h ő nem unfair, én vok noob. Erre kihívtam egy 1vs1 versenyre h mutassa meg mit tud. Ő nem fecséreli az idejét noobokra, mondom beszartál mi? Mert tudod h egyébként nem vagy jobb, erre kilépett. Aztán PMbe írtam neki h akkor viszont jelentelek és kilépett a játékból.
    A másik, épp h belépek a szobába már indítja is, 1vs1 én evo, ő full bp fullos forte. Kemény csata volt, persze ő sokkal gyorsabb volt és jobban kanyarodott, de így is megvertem. Írom h menjünk bp nélkül. Kiveszi, átcseréli evora, visszarakja a bp-t és indítja. Hát meg a jó qrva ..... :((( Ennek mi értelme van? Sok faxxopó gyökérrel van tele a játék. Érdekes régen, 1 éve miért voltak normálisak a playerek? Sok tizenéves bunkó, akik rohannak anyucihoz sírni kakaóért. gggrrrrr

Új hozzászólás Aktív témák