- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Készítettem egy röpke összefoglalót, kedvcsinálót!

-
lofagi
addikt
Meg tudja mondani valaki,hogy milyen enginnel dolgozik a játék?
-
lofagi
addikt
Sikerült kipróbálnom a játékot és azt kell,hogy mondjam, hogy nagyon pozitív. Pár kör után nagyon magával ragadott. Ez a kártyás rendszer pedig óriási benne. Nem tudom, hogy mennyire lesz életképes az Overwatch árnyékában, de talán van remény. Meg van az is, de abból hiányzik nekem valami, lehet pont ez, ami ebben meg van. Várom a fejleményeket.
-
savior
őstag
Újabb kódok: [link]
-
savior
őstag
Itt lehet kodokat igenyelni: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
savior
őstag
"A Digital Extremes, azaz a Warframe fejlesztője tegnap bejelentette, hogy egy új FPS projekten dolgozik, ami a Keystone nevet kapta.
A Keystone nem csupán egy újabb FPS játéknak indul. A kompetitív csapat-orientált first-person shooter deck-építő elemeket is fog tartalmazni, azaz kártyapaklikat. A bejelentés a Digital Extremes hivatalos oldalán jelent meg és a fejlesztő hozzátette, hogy a 70-es évek úgynevezett retro-pulp korszakából merített a játék létrehozása során.
A bejelentés szerint, a játék ingyenesen elérhető lesz, úgyhogy valószínűleg számíthatunk egy kártyavásárlós in-game store-ra."
Jelentkezés a tesztre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest