Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Készítettem egy röpke összefoglalót, kedvcsinálót!

-
lofagi
addikt
Meg tudja mondani valaki,hogy milyen enginnel dolgozik a játék?
-
lofagi
addikt
Sikerült kipróbálnom a játékot és azt kell,hogy mondjam, hogy nagyon pozitív. Pár kör után nagyon magával ragadott. Ez a kártyás rendszer pedig óriási benne. Nem tudom, hogy mennyire lesz életképes az Overwatch árnyékában, de talán van remény. Meg van az is, de abból hiányzik nekem valami, lehet pont ez, ami ebben meg van. Várom a fejleményeket.
-
savior
őstag
Újabb kódok: [link]
-
savior
őstag
Itt lehet kodokat igenyelni: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
savior
őstag
"A Digital Extremes, azaz a Warframe fejlesztője tegnap bejelentette, hogy egy új FPS projekten dolgozik, ami a Keystone nevet kapta.
A Keystone nem csupán egy újabb FPS játéknak indul. A kompetitív csapat-orientált first-person shooter deck-építő elemeket is fog tartalmazni, azaz kártyapaklikat. A bejelentés a Digital Extremes hivatalos oldalán jelent meg és a fejlesztő hozzátette, hogy a 70-es évek úgynevezett retro-pulp korszakából merített a játék létrehozása során.
A bejelentés szerint, a játék ingyenesen elérhető lesz, úgyhogy valószínűleg számíthatunk egy kártyavásárlós in-game store-ra."
Jelentkezés a tesztre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest