Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
válasz
proof88
üzenetére
Köszönöm szépen

Még egy dolog eszembe jutott
Beraktam a RealFeelPlugin-t, de egyenesben, mikor középen van a kormány, vagy esetleg nagyon picit középtől jobbra-balra, akkor kotyog. Pedig megcsináltam, amit itt a PH!-s cikkben olvastam, 105-108% az FFB és ki van kapcsolva a középre húzás (játékban -20 vagy -25 % az FFB). A plugin nélkül nem volt ilyen gond. Sajna már szétszereltem kormányt, így meg nem tudom pontosan megnézni az értékeket logitech driverben, de az itteni cikk alapján állítottam be.
Elég zavaró, ha így megy tovább, inkább kiszedem, az eredeti FFB hatásban csak az zavart, hogy relatíve nagy ellenerő volt kanyarodásnál.Egyébként eddig az F1 Challenge 99-02 -őt használtam, de nem indult el win7-en

Ez az rfactor elég más, még nem döntöttem el, hogy jobb e vagy rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Beraktam a RealFeelPlugin-t, de egyenesben, mikor középen van a kormány, vagy esetleg nagyon picit középtől jobbra-balra, akkor kotyog. Pedig megcsináltam, amit itt a PH!-s cikkben olvastam, 105-108% az FFB és ki van kapcsolva a középre húzás (játékban -20 vagy -25 % az FFB). A plugin nélkül nem volt ilyen gond. Sajna már szétszereltem kormányt, így meg nem tudom pontosan megnézni az értékeket logitech driverben, de az itteni cikk alapján állítottam be.