Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
Most kerestem hogy van-e szeró kiprobálni a game-t,de nem találtam
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Sgt.Randall
aktív tag
-
Sgt.Randall
aktív tag
én meg a f1 lite ból megcsináltam a 2008 as modot
-
Farkas23
aktív tag
Miért nem teszi fel mindenki az rFactor, és probálja megcsinálni, hogy minnél többen legyünk, és ne külön osztva, hogy 1. része ch-val jáccik, a másik része meg rf-el!
A helyett h lennénk 10-en, nem vagyunk 5-6-an max mer a többi ch-zik!
Menyivel jobb lenne ha mindenki rf-el jáccani, milyen sokan lennénk és menyivel élvezhetöbb lenne a játék! -
macy
addikt
Á gyerekek én nem fogom tudni abbahagyni ezt a játékot. Feltettem a BMW M3 GTR-t, a Volksawagen Scirocco-t, a Seat Leon-t, DTM-et. Ez brutál.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Csak 4 segítséget használj:
- kipörgésgátló
- blokkolásgátló (ABS)
- stabilitási segédlet
- kuplung segédletFigyelj oda, hogy ezeknek több fokozata van, mindegyiket Magasra állítsd!
A többi segédletet kapcsold ki! Hosszú távon nem éri meg használni őket szerintem.
A többi csak gyakorlás kérdése. Az autó beállításával egyelőre felesleges foglalkozni, amíg nem érzed a pályát. Legfeljebb annyit állíts ott be, hogy a kormányzár 30-on legyen, és gyors körökhöz nyilván kevés, pár körre elég benzinnel kell menni. De először sok benzinnel körözgess a pályán, hogy megszokd.Mivel tolod, kormánnyal vagy billentyűzettel?
-
zodo
nagyúr
válasz proof88 #1758 üzenetére
Rendben, megpróbálom a 4 segítség használatával.
Szerk: Ezeket menti a játék vagy mindig be kell állítanom vagy magamnak lementhetem a profilomhoz ?Most a Hungaroringen körözgettem, elég jól ment a versenyhétvége.
Sajnos az auto mozgása ( torro rosso ) nekem nem tetszik, külső nézetből játszom és olyan mintha alatta lenne a szerelőkocsi és azon fordulna, mint amikor feladják a versenyt és betolják a helyére. Néha az élesebb kanyorokban a sodrodása is igen érdekes.
Belső nézettel még egész türhetőnek nézz ki.
Lehet, hogy megnézzem a billentyűzettel is az írányitást. Most egy Playstation 2-es controller-el nyomom a fő írányítást és bill-en a kiegészítés, segédletek,stb.Igazából ,lehetséges, hogy csak szoknom kell játékot.
Sajnálnám, mert igen jónak nézz ki és biztos itt is jó kis partik szoktak lenni, mint a Grid multiban.Megyek, gyakorolni.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
zodo
nagyúr
Látlak benneteket és hogyan tovább ?
-
Farkas23
aktív tag
Jó Reggelt mindenkinek!
Mizu? Jók lettek a képek! Ma is megismételjük? Sztem ez a monza jó ki pálya, szivesen versenyzek rajta! Remélem ti is igy vagytok vele! -
Csabee.
nagyúr
rfactorhoz miket szedjek le mostmá? lite-al megpróbálom hát ha nem lesz rosz..
jéé más ph addikt is lett közbe köztünk?!
Üdv: Csabee.
-
zodo
nagyúr
válasz Csabee. #1779 üzenetére
Ezeket kaptam, útbaigazításként.
-
Sanya595
senior tag
válasz Farkas23 #1783 üzenetére
Monacoban ferrarival voltam?Én sem szeretem és azóta tesztelem a kocsikat.
Tegnap pl a superaguri-val voltam monzaban.
Meg is indoklom.Többnyire a futamok este 20:00 után vannak,ekkor Én már mindig billel tolom és mivel a setupjaim kormányhoz vannak belöve,billel nem jók.
Szal mindegy milyen kocsival vagyok,mert csak billel tudok lenni.Ez van.
Némely pályákon a közép mezönybe igy is beférek és amúgy is a játék a lényeg,csak ne monza legyen,mert nem birja a szemem. -
zodo
nagyúr
Mint új gyerek, javasolnám az 1. hsz-be betenni.
-
Farkas23
aktív tag
Tesztelni nem jön senki? Mer van szerver! Szerintem még mindenkire ráférne a gyakorlás
Farkas23 genius -
pcguru1
őstag
Én majd valamikor ujra rakom az egész játékot hátha jó lesz,addig viszont tolom ch-val
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Csabee.
nagyúr
átmenetileg nem elérhető a szerver lista azt írja nekem az rfactor..
-
Csabee.
nagyúr
hogy érted?
-
macy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN