Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
deiksupp
csendes tag
Üdv, valaki itt ért a linuxos pipeline-okhoz?
Akárhogy próbálkozok nekem nem jön össze 1sem.- Kiírja a képernyőre, az adott könyvtárban található állományok méretét blokkban.
- Kiírja a képernyőre, hogy az adott könyvtárban milyen jogosultsági beállítású állományok vannak.
- Kiírja az összes olyan állományt az adott könyvtárban, melyre csak a tulajdonosának van olvasási joga.
- Kiírja a márciusban létrehozott/módosított állományokat.
- Kiírja azokat az állományokat, melyre bárkinek van futtatási joga.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kiírja az összes szervezeti egység nevét
- Írja ki hány szervezeti egység van
- Írja ki hány dolgozó van
- Kiírja az összes szervezeti egységet, és azt, hogy az adott egységben hány ember dolgozoik.
- Név szerint csökkenő sorrenben
- Kiírja a legmagasabb fizetést.
- Kiírja a legalacsonyabb fizetést.
- Kiírja azokat a szervezeti egységeket, melyben egynél több ember dolgozik.
- Kiírja a 2GBB szervezeti egység dolgozóit!
- Kiírja a 2GB szervezeti egység dolgozóit!
- Vegyen fel a 2GBB szervezeti egységbe egy 99999 kóddal rendelkező dolgozót, akinek 150000 Ft a fizetése!
- A 2GEA szervezeti egység kódja megváltozott, cserélje ki 2GEX-re!
- A 2GEB szervezeti egység megszűnt, a dolgozóit kirúgták. Töröljük az állományból!Fontos lenne, köszönöm.
A megoldást privátban is elküldheted. -
deiksupp
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene, valaki meg tudna nekem oldani egy ritka mátrixos feladatot? Illetve néhány AVL fás feladatot, úgy hogy el is tudja magyarázni?
Köszönöm!
-
deiksupp
csendes tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Amerika a cél diploma után, most mérnökinfót tanulok Debrecenben, meg van már egy pár infós szakmám, nyaranként Camp Leaders. Diploma előtti évben green card lottery, ha összejön utánna nekem csak 1 repjegy kell majd, a többi jön magától...(persze kinnt addigra szerzek munkát). Addig is tanulok.
Adatbázisról: szerintem aki php-t tanul a MySql magától értetődő, Oracle-t tanulok (a SAP miatt is, meg azért is mert érdekel).
Framework-on mit értessz? Libraryt? Kb fél éve úgy tanulom ezeket a nyelveket hogy valamely elterjedt library-ét is tanulom mellé, de néhány helyen olvastam hogy ezeket frameworknek is nevezik. PHP -> Zend & Yii, Javascript -> jQuery, ezekre gondoltál? Nézegettem a Spring-et is de az nem nagyon nyerte el a tetszésem. Jah és swinget és az svg-t is nyomom melettük. Ha van 1 kis szabadidő akkor "CMS nap"-ot tartok (joomla, drupal). És ha még ezek után is van időm akkor FLEX-elek egy kicsit.Ezt itt is felsoroltam: hopp.
És ezt mindent kivétel nélkül angolul nyomatom.
-
deiksupp
csendes tag
Üdv mindenkinek, remélem tudzok segíteni, lenne 1 nagy kérdésem:
MILYEN PROGNYELVEN ÉRDEMES TANULNI AMINEK VAN PIACA?
Itt elsősorban a webprogramozási nyelveket értem.
Tudásomat szeretném kiegészíteni ha tudtok valami hasznosat írni.
A köv. prognyelveken progozok: ASP.NET(C#), JSP.NET, ACTIONSCRIPT, PHP, JAVASCRIPT, jQUERY, JAVA, AJAX. Jelenleg Yii-vel és a Zend-el is ismerkedek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.