- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A feladatot szerintem bármilyen nyelven meg lehet oldani.
Valahogy így képzelem el a folyamatot - bár nem voltam valami szuper jelek és rendszerekből, úgyhogy lehet téves, és majd kijavít valaki.
1) Szerezd meg a kvantált hangjelet (például folyasd át a programodon a zenét, vagy vedd fel mikrofonnal).
2) Futtass rajta folyamatosan FFT-t.
3) Az FFT-től kapott komplex számoknak vedd az abszolút értékét, majd átlagold.
4) Ezt a számot jelenítsd meg a 10 LED-eden a nagyságától függően (kísérletezd ki az értékkészletet).Mondjuk ebből a jel intenzitását fogod megkapni, de szerintem azt lehet 10 LED-en mutatni, a ritmust (BPM) inkább kiírni kéne
dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib. -
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Amiről én tudok, az a minim nevű Java library, abban van a beatdetect, ezt használták LED-villogtatós Arduino projektekben.
Ja, és természetesen az 1/10 másodperc az nagyon sok, sokkal finomabban kell kvantálnod, a PAL 50 Hz-e már egész jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib.