- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6618 üzenetére
Az első nem az én mondatom volt, már írtam, hogy ő rakta így össze.
Itt nem pusztán nem elégséges optimalizáltságról van szó, amitől némileg alacsonyabb az fps az elvárhatónál. Az adott emulátoron más játékok játszhatóan működtek, de az eredeti hw bizonyos aspektusai hibás és hiányos implementációja miatt egyes játékok csak "csetlettek-botlottak". 1 fps melletti irányíthatatlan működés semmiképpen sem előírásszerű... És ha már ennyire szakmaian nézzük, a véleményed megalapozásához figyelembe kellene venned a szoftveres inkompatibilitás alapvető definícióját, amiben ott szerepel az a bizonyos satisfactory szócska.
A másik dolognál a 200 MHz volt a lényeg. Az egész egy olyan környezetből lett kiemelve, ahol mindenki, a legnagyobb szakik is "FSB"-ként emlegették azt a clockot. Ha visszaemlékszünk, itt is mindenki annak nevezte, így szerepelt a BIOS-okban és még a CPUZ-ben is. De persze mindannyian tudtuk, hogy ez nem a régi FSB, csak nem akadt jobb, közismert név. Később jöttek be ilyen nevek, mint pl. HT reference clock, System Clock, stb. (Az AMD doksikban egyébként "CPU clock" a neve, de ezt senki sem használja.) Azt is írtam, hogy én általában idézőjelbe is tettem emiatt, és többször jeleztem a kevésbé hozzáértőket, hogy ez már nem az Intel féle FSB. De ezt inkább itt folytasuk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest