- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Megcsináltam a saját változatot, ami jól olvasható jól tagolt kódot eredményez. Cserélhető benne a naptár, hogy dátumokat és időpontokat is tudjon kezelni, és választható, hogy [from, to] vagy [from, to) jellegű az intervallum. Ezen kívül a value mezőket összehasonlító, beállító kód is cserélhető, szóval lehet választani, hogy egy vagy több érték mező van a from, to mellett, és azokat hogyan hasonlítjuk össze, hogyan klónozzuk a rekordot, stb. Lehet még betenni szűrőt, hogy a null értékek vagy a default értékek ne kerüljenek bele az adatbázisba, ha ilyenre állítanánk értéket, akkor törli azt is, ami az adatbázisban van.
A chatgpt változata és az enyém között nincs sok eltérés sebességben. Ugyanazokat a teszteket nálam leggyorsabban 27 msec alatt futtatja, nála 30 msec alatt, szóval nem sikerült nagy mértékben optimalizálnom. Az ő megoldása számomra követhetetlen, olvashatatlan kódot eredményez. A bele annak nem cserélhető. Nekem úgy tűnik, hogy az absztrakt gondolkodás, és annak leképezése valami emberileg értelmezhető modellé, ami hiányzik nála, azért csomagolja rosszul a kódot, hiába adok neki megszorításokat ilyen szempontból. Sok a junior szintű a,b,c jellegű változónév is van benne, vegyesen rövidítések is, ami szintén rontja az olvashatóságot. Szóval összességében működik a kódja, csak ha debuggolni, karbantartani kell, akkor az ember elég gyorsan falba ütközik.Szóval ha valami nagyon gyorsan kell, és kb. lövésünk sincs a helyes irányról, akkor hasznos tud lenni. Ötletelésre is szerintem jó. Komoly fejlesztésre én nem használnám jelenleg. A fenti kód pl. az egyik új projektem alapja, és nem bíznám rá a chatgpt-re, mert elég gyorsan bedőlne, ha fejleszteni kellene rajta bármit. Kivéve persze ha az az irány, hogy a fejlesztést is a chatgpt végzi majd, mert ő ismeri a saját kódját.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
A teszteken átmegy, működik, de nem szép a kód, és nem is optimálisak az algoritmusok, amiket használ ránézésre, pedig elég pontos instrukciókat adtam, hogy hogyan lesz optimális. Elemzem még. Szerintem ha gyorsan kell gányolni, akkor jó a chatgpt, ha valami production ready kell, akkor sorról sorra át kell nézni mindent, amit csinál. Tulajdonképp a programozókból ezzel reviewer meg kód csomagoló munkás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Marantz PM6010k prémium erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest