Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
Csaby25
üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm az eddigi tanácsokat.
Picit felvázolom az érveket(ellenérveket) a nyelvek mellett.Python:
Pro - Talán ez a legkönnyebb
Kontra - Nagyon régen tanultam, keretrendszert is kell külön tanulnom.Java:
Pro - Ezzel foglalkoztam a legtöbbet, elvégeztem egy tanfolyamot is(fizikailag, nem online).
Kontra - Talán ez a legnehezebb, keretrendszert is kell külön tanulnom.Flutter - Dart:
Pro - Könnyebb, mint a Java, ezt tanultam legutóbb(Udemy tanfolyam), egyszerre tanultam keretrendszert és nyelvet is.
Kontra - Kevesebb állás lehetőség.Segít ez nektek tanácsot adni
?
Picit úgy érzem, mint aki ide - oda kapkod és mindig az után lohol ami a legközelebb van
Ezért szeretnék végre dönteni és kitartani valamelyik mellett, hogy ne vesztegessem tovább az időmet. -
válasz
Csaby25
üzenetére
A Pythonnal konnyebbet nemigen talalsz es lehet benne full-stack alkalmazasokat irni, nem csak backendet. Van tobbfele web framework, DB-driverek, frontenden ha nincs legalabb 8 fele UI framework, akkor egy sem. Nagyon flexibilis, nagyon konnyen hasznalhato, konnyen tanulhato.
-
coco2
őstag
válasz
Csaby25
üzenetére
Amíg profession-ön voltam, prémium profil megmutatta nekem, kik jelentkeznek az állásokra, és a statisztikát, hogy mennyit kérnek. Átképzett éttermi dolgozókkal, könnyű fizikai munkásokkal, szállodai ügyintézőkkel meg olyasmikkel van tele az informatikai jelentkezések kétharmada - vagy még nagyobb aránya. Fizetési igények meg ilyen 300-tól 350-ig. Ha beszélsz németül vagy angolul, nézhetsz nemzetközi cégeket, ahova juniort keresnek, egyébként maradj a magyar cégeknél. A magyar cégek szakképzett munkaerőt biztosan nem kapnak annyi pénzért, amennyiért keresnek, ergo gyakorlatilag nem vagy hátrányban. Ha szerény fizetéssel beéred, jó esélyed van megkapni az első esélyt. Aztán majd meglátod, hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?