- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w #18148 üzenetére
Itt egy hosszas vita vége felé jártunk Livius-al. A lényeg, hogy írt egy ilyent:
>Netán ha lenne annyi eszed és angol nyelven használnád a fejlesztőkörnyezetetTermészetesen azt nem írta le, hogy hogyan lehet beállítani a fejlesztőkörnyezetet, hogy angol nyelvű legyen. Na ilyenek miatt nem igazán nem szeretem a fórumokat. Mert amíg az a cél, hogy valakit leégessenek, addig ásznak titulálja magát. De amikor arra kerülne a sor, hogy megoldást is adjon, azt még véletlenül sem... Na mind1...
Azért megpróbálom megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani vs 2019-ben a fejlesztőkörnyezet nyelvét? Én egyébként gyanítom, hogy a megoldás nem csak vs 2019-re lesz igaz...Szerk.: Új hsz-ként akartam írni, nem sh4d0w-nak válaszként. Bocsi.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w #18138 üzenetére
Mondjuk én nagyrészt más véleményen vagyok. A szélsőséges(nagyon ellentétes vélemény tárgyát írom csak le) eset, amit írtál a diákok várják, hogy valaki majd megoldja helyettük a feladatot. Sztem. ezzel semmi probléma nincs. Csupán ki kell várni, hogy a feladat "elévüljön". Tehát amikor már az illetőt biztos, hogy nem húzza ki a csávából, viszont egy példa megoldásnak tökéletesen jó. A matek érettségi feladatgyűjteménynek is van egy megoldások része. Csak ezt nyilván nem lehet az érettségire bevinni. Sztem. semmi gond nincs azzal, ha egy házi feladat megoldása szerepel egy fórumban, csak épp nem az aktuális. Mert ugye ilyen alapon a tételeket sem lehetne kidolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest