Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csaby25
őstag
Sziasztok!
Több, mint 10 éve vagyok a jelenlegi cégnél számítógép-szerelőként.
Mindig is vonzott a programozás de sajnos még nem sikerült váltanom.
Először Pythont tanulgattam, de 8 óra munka mellett tanulni és közben konkrét projektbe belefogni, úgy éreztem nem fog menni.
Közbe jöttek dolgok: ház építés, két gyerek
.
Ez idő alatt próbálkoztam Java-val, elvégeztem egy kezdő tanfolyamot(Java SE) ami elég jól ment. Utána tanulgattam itthon Sprinboot-ot. Voltam egy állás interjún(techikai) ami sajnos nem jött össze, nem volt nehéz, csak túlizgultam, mivel nem igazán volt(van) rutinom ebben, sajnos túl sokáig leragadtam egy cégnél
Legutóbb Fluttert kezdtem el tanulni, mivel volt kilátásban egy állás lehetőség. Végig vittem egy Udemy kurzust, elkészítettem minden appot onnan. Az volt a terv, hogy még egyszer átveszem a tanfolyamot és utána készítek egy saját appot, mivel majd bepróbálkozom.
Saját app még nem készült, sajnos abba maradt a folyamat már vagy 6 hónapja...A lényeg, hogy most már eleget húztam az időt, szeretnék napi 2 órát rászánni, hogy felkészüljek egy állás interjúra. Kilátásban van Python, Java és Flutter állás is, de sajnos egyik se kezdő - junior pozíció.
Abban kérnék tanácsot, hogy vajon mibe kezdjek bele, ezúttal nem szeretném abbahagyni

Nem feltétlenül a fent említettek közül szeretnék választani, de mivel szereztem némi ismeretséget, gondoltam előnyösebb lenne.
Tudom, hogy a Python(ezt nagyon rég tanultam, szóval minimális a tudásom) és Java back-end, szóval keményebb dió.
Flutter a legfrissebb és talán ez tetszett a legjobban mert egyszerre tanultam a keretrendszert, nyelvet(Dart) illetve Android -IOS app fejlesztést... Ja és frontend, szóval ha valamit dolgozok szinte azonnal látszik az eredmény. Viszont ezzel az a gond, hogy kevesebb az állás lehetőség, mint pl Java-ban. Java-hoz viszont úgy látom nem elég az SE, ide kell még EE és vagy Spring is.
Tudom, hogy a döntés az enyém és hogy azzal kell foglalkozni amit szeretsz, de azért mást is figyelembe kell venni.
A fentiek ismeretében tud valaki tanácsot adni, hogy merre induljak?
Köszi!

U.I.: Bocsánat, ha túl hosszúra sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
 - Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
 - Fitbit Versa 4 okos óra
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.