Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Több, mint 10 éve vagyok a jelenlegi cégnél számítógép-szerelőként.
Mindig is vonzott a programozás de sajnos még nem sikerült váltanom.
Először Pythont tanulgattam, de 8 óra munka mellett tanulni és közben konkrét projektbe belefogni, úgy éreztem nem fog menni.
Közbe jöttek dolgok: ház építés, két gyerek.
Ez idő alatt próbálkoztam Java-val, elvégeztem egy kezdő tanfolyamot(Java SE) ami elég jól ment. Utána tanulgattam itthon Sprinboot-ot. Voltam egy állás interjún(techikai) ami sajnos nem jött össze, nem volt nehéz, csak túlizgultam, mivel nem igazán volt(van) rutinom ebben, sajnos túl sokáig leragadtam egy cégnél
Legutóbb Fluttert kezdtem el tanulni, mivel volt kilátásban egy állás lehetőség. Végig vittem egy Udemy kurzust, elkészítettem minden appot onnan. Az volt a terv, hogy még egyszer átveszem a tanfolyamot és utána készítek egy saját appot, mivel majd bepróbálkozom.
Saját app még nem készült, sajnos abba maradt a folyamat már vagy 6 hónapja...A lényeg, hogy most már eleget húztam az időt, szeretnék napi 2 órát rászánni, hogy felkészüljek egy állás interjúra. Kilátásban van Python, Java és Flutter állás is, de sajnos egyik se kezdő - junior pozíció.
Abban kérnék tanácsot, hogy vajon mibe kezdjek bele, ezúttal nem szeretném abbahagyni
Nem feltétlenül a fent említettek közül szeretnék választani, de mivel szereztem némi ismeretséget, gondoltam előnyösebb lenne.
Tudom, hogy a Python(ezt nagyon rég tanultam, szóval minimális a tudásom) és Java back-end, szóval keményebb dió.
Flutter a legfrissebb és talán ez tetszett a legjobban mert egyszerre tanultam a keretrendszert, nyelvet(Dart) illetve Android -IOS app fejlesztést... Ja és frontend, szóval ha valamit dolgozok szinte azonnal látszik az eredmény. Viszont ezzel az a gond, hogy kevesebb az állás lehetőség, mint pl Java-ban. Java-hoz viszont úgy látom nem elég az SE, ide kell még EE és vagy Spring is.
Tudom, hogy a döntés az enyém és hogy azzal kell foglalkozni amit szeretsz, de azért mást is figyelembe kell venni.
A fentiek ismeretében tud valaki tanácsot adni, hogy merre induljak?
Köszi!
U.I.: Bocsánat, ha túl hosszúra sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest