- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
> olyat, hogy a kicsi valószínűsége, nem lehet kijelenteni és építeni sem lehet arra, hogy kicsi a valószínűsége.
Szóval szted. ez bekövetkezik:
1.: Indítasz egy X típusú alkalmazást, aminek Y a PID-je, és Z az elsődleges window HWND-je.
2.: Bezárod ezt az alkalmazást.
3.: Indítasz egy következő X típusú alkalmazást, S idő múlva.
4.: Ennek az X típusú alkalmazásnak ugyanúgy Y a PID-je, és Z az elsődleges window HWND-je.Erre azt mondod, hogy "gyakorlatilag be fog következni."?
Sztem. még az is majdnem lehetetlen, hogy Y lesz a PID-je ÉS Z lesz VALAMELYIK window HWND-je. És gondolj bele: ez még mindig nem ugyanaz az eset, mert ugye a Z HWND-vel az ELSŐDLEGES window-nak kell rendelkeznie(nem valami button-nak, vagy textbox-nak).
Na én erre azt mondom, hogy lehetetlen! Attól függetlenül, hogy nem tudom, hogy a Microsoft "milyen algoritmus szerint osztogatja a handle-öket és PID-eket Windowsban".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest