- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
> olyat, hogy a kicsi valószínűsége, nem lehet kijelenteni és építeni sem lehet arra, hogy kicsi a valószínűsége.
Szóval szted. ez bekövetkezik:
1.: Indítasz egy X típusú alkalmazást, aminek Y a PID-je, és Z az elsődleges window HWND-je.
2.: Bezárod ezt az alkalmazást.
3.: Indítasz egy következő X típusú alkalmazást, S idő múlva.
4.: Ennek az X típusú alkalmazásnak ugyanúgy Y a PID-je, és Z az elsődleges window HWND-je.Erre azt mondod, hogy "gyakorlatilag be fog következni."?
Sztem. még az is majdnem lehetetlen, hogy Y lesz a PID-je ÉS Z lesz VALAMELYIK window HWND-je. És gondolj bele: ez még mindig nem ugyanaz az eset, mert ugye a Z HWND-vel az ELSŐDLEGES window-nak kell rendelkeznie(nem valami button-nak, vagy textbox-nak).
Na én erre azt mondom, hogy lehetetlen! Attól függetlenül, hogy nem tudom, hogy a Microsoft "milyen algoritmus szerint osztogatja a handle-öket és PID-eket Windowsban".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest