Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem - de lehet némelyik nem lesz értelmes, ezért elnézést.
Aki most kezdene programozni tanulni, annak mit érdemes választania? Melyik nyelvet? Nyilván munkához, IT iparba elhelyezkedve, illetve akár valahová máshová is. Vagy ezt előre el kell dönteni, mert ha windowsra fejlesztenék, de pl kirúgnak, akkor nem mehetek el neurobiológusnak? (Mostanában sok a bilógia-programozás összefonódásos komment, csak ezért ez a példa.)
Mi a különbség a C nyelvek között (összefoglalót elolvastam, de nem jöttem rá, pl mennyi idő sima C-ről áttanulni C++-ra, illetve ilyenek)
A "html" kiterjesztésű nyelvek is érdekelnek, mert mindenhol futnak. Mi köztük a különbség? pl: JS-PHP?
A Javascript-nek mennyi köze van a Java nyelvhez, azontúl, hogy nagyon hasonlít a neve?
Igen, alapvetően valamilyen C és egy "univerzális" nyelv érdekel, aztán ki tudja, mit hoz a jövő... SQL gondolom csak a könyvelőknek kell. (?) Illetve van valamelyik nyelvhez ezek közül magyar nyelvű online tan/segédanyag, vagy hacsak nem fizetek/ülök be egy "valódi" kurzusra, nem tudom őket megtanulni?
Sajnálom, hogy sokat kérdeztem, és valószínűleg nagyon lámákat, de szükségem van válaszokra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest