- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem - de lehet némelyik nem lesz értelmes, ezért elnézést.
Aki most kezdene programozni tanulni, annak mit érdemes választania? Melyik nyelvet? Nyilván munkához, IT iparba elhelyezkedve, illetve akár valahová máshová is. Vagy ezt előre el kell dönteni, mert ha windowsra fejlesztenék, de pl kirúgnak, akkor nem mehetek el neurobiológusnak? (Mostanában sok a bilógia-programozás összefonódásos komment, csak ezért ez a példa.)
Mi a különbség a C nyelvek között (összefoglalót elolvastam, de nem jöttem rá, pl mennyi idő sima C-ről áttanulni C++-ra, illetve ilyenek)
A "html" kiterjesztésű nyelvek is érdekelnek, mert mindenhol futnak. Mi köztük a különbség? pl: JS-PHP?
A Javascript-nek mennyi köze van a Java nyelvhez, azontúl, hogy nagyon hasonlít a neve?
Igen, alapvetően valamilyen C és egy "univerzális" nyelv érdekel, aztán ki tudja, mit hoz a jövő... SQL gondolom csak a könyvelőknek kell. (?) Illetve van valamelyik nyelvhez ezek közül magyar nyelvű online tan/segédanyag, vagy hacsak nem fizetek/ülök be egy "valódi" kurzusra, nem tudom őket megtanulni?
Sajnálom, hogy sokat kérdeztem, és valószínűleg nagyon lámákat, de szükségem van válaszokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest