Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem - de lehet némelyik nem lesz értelmes, ezért elnézést.
Aki most kezdene programozni tanulni, annak mit érdemes választania? Melyik nyelvet? Nyilván munkához, IT iparba elhelyezkedve, illetve akár valahová máshová is. Vagy ezt előre el kell dönteni, mert ha windowsra fejlesztenék, de pl kirúgnak, akkor nem mehetek el neurobiológusnak? (Mostanában sok a bilógia-programozás összefonódásos komment, csak ezért ez a példa.)
Mi a különbség a C nyelvek között (összefoglalót elolvastam, de nem jöttem rá, pl mennyi idő sima C-ről áttanulni C++-ra, illetve ilyenek)
A "html" kiterjesztésű nyelvek is érdekelnek, mert mindenhol futnak. Mi köztük a különbség? pl: JS-PHP?
A Javascript-nek mennyi köze van a Java nyelvhez, azontúl, hogy nagyon hasonlít a neve?
Igen, alapvetően valamilyen C és egy "univerzális" nyelv érdekel, aztán ki tudja, mit hoz a jövő... SQL gondolom csak a könyvelőknek kell. (?) Illetve van valamelyik nyelvhez ezek közül magyar nyelvű online tan/segédanyag, vagy hacsak nem fizetek/ülök be egy "valódi" kurzusra, nem tudom őket megtanulni?
Sajnálom, hogy sokat kérdeztem, és valószínűleg nagyon lámákat, de szükségem van válaszokra

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- BestBuy topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ingatlanos topic!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest