Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy el szeretnék kezdeni komolyan foglalkozni a programozással.
Találtam egy OKJ tanfolyamot LINK
Ismeri valaki ezt az iskolát, esetleg tanult itt, elvégezte már? Érdemes elkezdeni?
Vagy ha nem itt, akkor merre? Ha iskolába is mennék, mindenféleképpen csak OKJ játszik, egyetem és főiskola sajnos nem.Vagy netán elegendő lehet ha autodidakta módon tanulja az ember? Meg lehet úgy tanulni rendesen? Amúgy elkezdtem már, Java nyelvet (24 órás könyv) és szerintem eléggé érthető számomra, bár néhol nem lenne rossz valaki (pl. tanár) aki a kicsit zavaros dolgokat elmagyarázná, bár ezek a zavarok idővel kitisztulnak, de talán gyorsabban menne... Vagy nem?
Köszönöm tapasztalaitokat, gyorsan kell döntenem, tényleg szeretnék ezzel foglalkozni és a jövőben ilyen téren dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő