- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy el szeretnék kezdeni komolyan foglalkozni a programozással.
Találtam egy OKJ tanfolyamot LINK
Ismeri valaki ezt az iskolát, esetleg tanult itt, elvégezte már? Érdemes elkezdeni?
Vagy ha nem itt, akkor merre? Ha iskolába is mennék, mindenféleképpen csak OKJ játszik, egyetem és főiskola sajnos nem.Vagy netán elegendő lehet ha autodidakta módon tanulja az ember? Meg lehet úgy tanulni rendesen? Amúgy elkezdtem már, Java nyelvet (24 órás könyv) és szerintem eléggé érthető számomra, bár néhol nem lenne rossz valaki (pl. tanár) aki a kicsit zavaros dolgokat elmagyarázná, bár ezek a zavarok idővel kitisztulnak, de talán gyorsabban menne... Vagy nem?

Köszönöm tapasztalaitokat, gyorsan kell döntenem, tényleg szeretnék ezzel foglalkozni és a jövőben ilyen téren dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs