Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Adatszerkezetet kellene választanom, sebesség szempontjából. Most az objektumokat (felhasználók, állomások, egyéb ) egyszerű tömbökben tárolom, az objektumokban egy egyedi azonosítóval és sok egyéb váltózóval. Ezeken az objektum tömbökön elég sokszor kell végigfutni, ha keresek vmit, és mivel elég sok is van belőlük ez nagyon sokáig tart. ( még nem teljes készlettel indítottam, és így is 4 millió ciklus)
Vmi olyan adatszerkezet kellene amit keresés nélkül tudok indexelni, ha tudom hogy a 213-as azonosítójú elem kell nekem, akkor ne menjen végig az elejétől az egészen.
Jól gondolom, hogy a hash az ilyen? Van másik lehetőség is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest