Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Üdv mindenkinek, gondoltam ha már számítástechnikai fórum ez, a nőügyeken kívül ide is benézek
A kérdésem a következő lenne:
Jövőre tovább kellene tanulnom... persze nem önszántamból, én lusta vagyokA néhány dolog közöt, ami érdekel, első helyen áll a programozás, amit eddig sajna itthon, könyvből nem sikerült elsajátítanom.
(Próbálkoztam QuickBasic-kel néhány éve és mostanában PHP-val, de persze nem igen szántam rá időt, lehet, hogy emiatt nem sikerült semmi maradantót alkotnom.)
Ha jövőre programozást szeretnék tanulni valamilyen egyetemen, vagy főiskolán, akkor szükséges-e előtte itthon valamit tanulnom, hogy konyítsak legalább a témához? És milyen tantárgyakban kell jeleskedni? Gondolom a matek közte vanIll. milyen tantárgyak vannak egy programozó-szakos hallgató órarendjében? Előre is kösz mindenkinek, aki bővebb felvilágosítást tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest