Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Üdv mindenkinek, gondoltam ha már számítástechnikai fórum ez, a nőügyeken kívül ide is benézek
A kérdésem a következő lenne:
Jövőre tovább kellene tanulnom... persze nem önszántamból, én lusta vagyok
A néhány dolog közöt, ami érdekel, első helyen áll a programozás, amit eddig sajna itthon, könyvből nem sikerült elsajátítanom.
(Próbálkoztam QuickBasic-kel néhány éve és mostanában PHP-val, de persze nem igen szántam rá időt, lehet, hogy emiatt nem sikerült semmi maradantót alkotnom.)
Ha jövőre programozást szeretnék tanulni valamilyen egyetemen, vagy főiskolán, akkor szükséges-e előtte itthon valamit tanulnom, hogy konyítsak legalább a témához? És milyen tantárgyakban kell jeleskedni? Gondolom a matek közte van
Ill. milyen tantárgyak vannak egy programozó-szakos hallgató órarendjében? Előre is kösz mindenkinek, aki bővebb felvilágosítást tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A kérdésem a következő lenne:
A néhány dolog közöt, ami érdekel, első helyen áll a programozás, amit eddig sajna itthon, könyvből nem sikerült elsajátítanom.
Ill. milyen tantárgyak vannak egy programozó-szakos hallgató órarendjében? Előre is kösz mindenkinek, aki bővebb felvilágosítást tud adni.