Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok,
Ha valaki képben van shader programozásról, szeretnék egy tippet kérni valami móricka példáról, amivel játszadozhatok egy sort. Windows 7 ulti 64 bit, nem tudom milyen direct x van benne, gondolom valami újabb eleve beépítve.
Pld egy olyan program kellene, mint egy szoftveres fényerősség szabályozó. Globálisan a teljes képernyőn minden egyes pontot "elkap", és mondjuk felére veszi a pont színösszetevőinek az értékét. Szimplán felére sötétíti le a képernyőt. Csak maga a rutin nyersen, kezelőfelülettel majd én eljátszadozom. És persze program belépésnél ahogy installálni kell egy ilyen rutint a grafikus csatorna legvégére, meg ahogy program kilépésnél kiiktatni, mert gondolom grafikus csatorna esetén a programnak tudnia kell rendet csinálnia maga után.
Otthon vagyok C#-ben is, C-ben is. A spártaibb C lenne jobb, de ami akad.
Minden tippet köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest