Új hozzászólás Aktív témák

• _NCT

addikt

Sziasztok!

Friss diplomás pályakezdőként sajnos utolért a válság, nem nagyon találok elfogadható munkát itthon. A főiskolai évek alatt a Java nyelvet erőltették és próbálták belénk verni, szinte szó szerint, mivel nálunk a bukási lista élére ezt a nyelvet tették. Android fejlesztésen gondolkodom, ezt kellene tanulni, mivel amit elkezdtem, sajnos belebuktam (eddig rendszergazda akartam lenni, de 3-4 éves releváns szakmai tapasztalat hiányában és a rengeteg pénz amit még be kellene tolnom a Microsoft vizsgák letételére, picit elvette a kedvem az egésztől, gyakorlati helyet pedig alig találok, tehát 0 esélyem van elhelyezkedni, IT Helpdesk területen pedig nincs fluent English-em csak középfokom és még kéne +1 nyelv társalgási szinten, ha akarok valamit...). Szóval van némi Java-s előéletem, az Android pedig manapság igencsak elterjedt platform és valószínű a jövőben is szükség lesz programozókra Android nyelven.

Szóval mérnök-infó diplomával támasztva a munkanélküli pultját gondoltam megérne egy próbát. Google segítségével találtam támpontokat az induláshoz + ebook-okat. A kérdésem az lenne, mennyi idő múlva lehetne belőlem Android fejlesztő? Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy gyakorlatilag egész sok szabadidőm van, szóval napi 5-8 órát biztosan tudnék vele foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés