- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
sziasztok!
imacro 7.3 -at használok firefox 6 alatt. pontosabban használnék. a munkahelyi adminisztrációmhoz kéne, de akadt egy kis gondom.
egy műveletsort szeretnék felvenni az imacro-ba, de van egy egy pont, amit kénytelen rögzíteni. egy linkre kattintok, ami aktivál egy szövegdobozt, de ezt a lépést nem hajlandó regisztrálni. nem értem, mi a fene baja lehet. amikor azt mondom az imacro-nak, hogy koordináták alapján vegye fel a kattintást, akkor sem teszi.
ezzel mit tudok kezdeni? kb. olyan, mintha az a kattintás nem is létezne. ha bárhova üresen kattintok, azt azonnal felveszi az imacro, de a fontos klikket nem, és így az adminisztráció is megáll ennél a résznél.
valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek? jó helyen kérdezem?köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest