- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
szubence #4267 üzenetére
C++, C#, Java
Mindegyik másra jó, attól függ, milyen területen akarsz elhelyezkedni. C++ inkább rendszerközeli, Java inkább webes, C# meg webes/windowsos.
Én személy szerint a C#-ban látok leginkább jövőt, azt választanám a helyedben.Tanfolyamokról az a véleményem (voltam elég sokon), hogy annak való, aki nulláról indul pl. .NETben, C#-ban Aki már eljutott a Hello World-ig, az többet ér, ha a tanfolyamon eltöltött időt inkább gyakorlással tölti, konkrét programokat próbál írni, interneten keresgél megoldásokat, stb. Nagyon jó ebook-ok vannak az összes témában, azokat is érdemes átrágni. Persze ez is egyén és tanfolyam függő. Én pl többet tanulok egy-egy egynapos konferencián, amin bemutatnak egy új terméket, végigkattintgatnak egy példát percek alatt, mint egy többnapos tanfolyamon, ahol lépésenként magyarázzák az elméletet és kevés gyakorlat van.
Zárójelben: 144ezer forintért nekem komolytalannak tűnik egy 80 órás c# tanfolyam. Máshol kétszer ennyiért van 40 órás tanfolyam, profi környezetben,Microsoft által minősített oktatóval. Aztán persze lehet, hogy ez a 80 órás is jó, ki tudja, mindenesetre nagyon olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest