- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyorsan kérdezek mégvmit
Nos a windowsos ablakkészítésről lenne szó. Tudom le van írva sok helyen megis néztem elolvastam. De nem akar működni sajnos. Valami teljesen alaphiba lehet dehát én hülye vok nem jövök rá miaz.
Itt két helyen is leírják mit hogyk ell és hogy kell paraméterezni:
[link]
[link]
Ezt még értem is. De nekem ezek a verziók nem fordulnak le hogy egyem a lelkét ennek a Visual Studio 2005-nek.
4 iylen szép hibaüzit kapok és nemértem mi a gond.
Types pointed to are unrelated; conversion requires reinterpret_cast, C-style cast or function-style cast
cannot convert from 'const char [14]' to 'LPCWSTR'
ilyenből ad be négyet csak annyi az eltérés hogy más más számú karakterek vannak. Ilyesmi votl a baja a Playsoundnál is bár az már megoldódott.
pls help! előreis thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest