Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszi mindenkinek, a holnapi napon megpróbálok valami példa félét mutatni, sajnos nyilván 1 az 1 ben nem tudom betakni
Amúgy eléggé összecsaptam a leírást, első interface + osztály páros nyilván több, mert ott példányosítja, és felparaméterezi azt a modult, amit hasznàl a küldésre/logolásra
A 2. réteg amúgy belegondolva, azért kellhet, mert több modul van, persze azt mondtam, hogy nincs, de egyszerűség végett mondtam
A 3-al vagyok bajban, mert tesztelhetőség és olvashatóság a 2 címszó, de amit használ a középső rétegből, az már tesztelt, vagy fogjuk rà, így nincs értelme még 1 ezért, olvashatósàgot talán eltudom hinni, de több érvet nem is tudok felhozni rá, csak túlbonyolítottnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest