Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem...
...Szóval szeretnék megtanulni programozni
Ami nekem annyit tesz, hogy jelenleg egy programnyelvet sem ismerek, még nincs tapasztalatom e téren. (csak html, de az semmi) és szeretném, ha ez nem így lenne.
...Tehát a kérdésem az, hogy melyik programnyelvet válasszam?
Nekem fontos az, hogy legyenek magyarnyelvű leírások az alapoktól kezdve (mert ugye, ha nem suliban tanulom, nincs ki elmagyarázza). Szintén fontos, hogy lehessen olyan programot készíteni vele, ami képes a portokat (ezalatt az LPT-re és az USB-re gondolok) kezelni. És persze windows-os felületet létrehozni (ezalatt meg aztértem, hogy ne olyan DOS-os csúnyaság legyen, hanam windows-os randaság). Meg az se árt, ha képes kezelni ezt a modern technikát a 64bites rendszert, meg a multiCPU -kat
Nem tudom mennyire érthetőek az elképzeléseim
Az interneten böngészve úgy vettem észre, hogy ami nekem kell, az a C, majd a továbbfejlesztett változatai.
Ja és még arra is kívánncsi lennék, hogy milyen progit használjak?
valami olyan kéne ami ingyenes, de ha nem az sem baj, csak ne legyen olyan eszméletlen drága, amilyenek ezek a progik szoktak lenni (ezek a progik alatt ezeket értem: Macromedia studio8, Maya7, Corel akármelyik, office...) de persz más módját is ismerem
a beszerzésnek, de az.....!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Azonnali fotós kérdések órája
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest