- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
(Hülye kérdés következik sorry sajnos szakdogával sikeresen beválasztottam...
)
Python + OpenCV: adott egy while loop ahol egy videót frame-enként dolgozok fel, szeretnék soros portról beolvasni egy értéket minden egyes frame esetén a loopon belül majd ez alapján az adott framere kört rajzolni. Igen ám de két probléma jön szembe rögtön és tippre kéz a kézben lesz a megoldásuk..., ha behívom a Serial-t a loopban az kb ~30-32FPS-ről a vonal detektálásom ~20FPS-re redukálja a 0,0001 wait miatt ami a mintavételezési ideje a Serial-nak ez az egyik és kevésbé égető dolog. A másik ami jelenleg fájóbb, hogy a kör csak villog a kirenderelt képen mintha ugrálna a beolvasott érték (nem nem ugrál amit Serial-on kapok, Arduinora és GY521-es accelerora én írtam stabil értéket ad vissza) ellenben ha kézzel növelgetem a kör sugarát frame-ről frame-re pl 50px-el akkor szépen folyamatosan nő majd kilép a képből.
Hogy az isten haragjában tudom én ezt párhuzamosítani? Addig megvagyok, hogy asyncio kéne nekem de a hogyant nagyon nem tudom felfogni most így elsőre.
A While loopot és a soros olvasást úgy, hogy nem akasztom meg a loop-ot gyakorlatilag egyáltalán?
Ha.NET-ben lennék nem szenvednék de itt jön a harmadik probléma Python révén azt sem tudom hol vagyok.
A másik opcióm a C++ lenne ugye talán még nem késő az egész projektet átmozgatnom de nyernék vele vajon bármit? Tekintve, hogy a C++-t is most kéne amolyan on the plot felszednem nulláról.
Remélem érthető volt és valaki tud valami okosat
sorry ha összeszedetlen volt akkor próbálok pontosítani valahogy csak az elmúlt két hét mind melóból mint szakdogából erős lett lassan kéne aludni is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest